Edwin Rutten en Het Gelders Orkest op zoek naar jonge pianisten! Ben jij een wonderkind?

terug

Doe mee aan de spannende pianowedstrijd

Wist je dat Mozart zijn eerste compositie schreef toen hij nog maar vijf was?! Een heus wonderkind! Ben jij ook zo’n wonderkind op de piano en ben je tussen de 7 en 10 jaar? Dan zijn we op zoek naar jou!

In het programma ‘Mozart, je zou maar een wonderkind zijn’ neemt Edwin Rutten, samen met Het Gelders Orkest, het publiek mee naar de tijd van Mozart.
Meld je aan voor deze wedstrijd en wie weet zit jij straks samen met Het Gelders Orkest op het podium om dit eerste stuk van Mozart (KV1e) te spelen.

Wat moet je doen? 

Op deze pagina vind je alle informatie over de wedstrijd, de bladmuziek, de data en het aanmeldformulier.  Oefen allereerst het stuk zo hard als je kan en maak een filmpje als je het stuk kan spelen. Vul dan het aanmeldformulier in en voeg de link van je filmpje toe. Dit kan tot uiterlijk 12 januari 2019. Een week later hoor je of je aan een van de school- of familieconcerten mag deelnemen op 13, 14, 15 of 17 februari in Arnhem, Nijmegen of Apeldoorn. We kijken uit naar je aanmelding!


Bladmuziek

W.A. Amadeus - KV1e CC3.0


Data

12 januari - deadline om aan te melden
18 januari - je hoort of je bent geselecteerd
12 februari - repetitie

Filmpje

Via het aanmeldformulier kan je een link naar het filmpje toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld een link naar youtube of wetransfer zijn. Vergeet jezelf niet voor te stellen op het filmpje. Je mag het ook opnemen met je telefoon. Zoals Edwin Rutten zegt: 'talent hoor je door een slechte opname heen'. Met je opname gaan we zorgvuldig om. We gebruiken deze niet voor publicitaire doeleinden. 


Prijs

De grote prijs is natuurlijk geselecteerd worden voor deze concertreeks. Je staat dan namelijk naast Het Gelders Orkest op het podium in een grote concertzaal! We vinden het super stoer dat je meedoet en daarom verloten we onder de deelnemers 3x drie vrijkaarten voor een concert van Het Gelders Orkest.


De inschrijving is gesloten.