Vrienden van Het Gelders Orkest Deel de liefde voor klassiek met vele anderen

terug word Vriend

Vrienden van Het Gelders Orkest

Het orkest kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mag het orkest rekenen op de steun van zo'n 2000 Vrienden. Vrienden van Het Gelders Orkest komen dichterbij; dichter bij de muziek, de musici en de beleving met elkaar. Boezemvrienden komen nóg een stapje dichterbij. Samen zorgen zij ervoor dat wij elk jaar weer zoveel mogelijk mensen door onze muziek met elkaar kunnen blijven verbinden. Kom ook dichterbij en word Vriend van Het Gelders Orkest.

Hoe kunt u Vriend of Boezemvriend worden?

Met een bijdrage vanaf € 40,- per jaar bent u al Vriend en met een bijdrage vanaf € 150,- per jaar bent u - eventueel samen met uw partner - Boezemvriend. Deelt u de liefde voor muziek met ons?

Word Vriend

Word Boezemvriend

Vrienden van Het Gelders Orkest vallen onder Stichting HGO Fonds. Laatstgenoemde is een culturele ANBI, vandaar dat het volledige bedrag als gift aan een culturele instelling aftrekbaar is, met nog een extra voordeel: de 25% (fiscale) verhoging.

Kom dichterbij

Speciaal voor Vrienden organiseert Het Gelders Orkest enkele keren per jaar Vriendenrepetities. Repetities van het orkest waar uitsluitend Vrienden bij aanwezig zijn. Bij deze repetities staat telkens een van de musici in de spotlight en wordt een voorproefje gegeven op de concertreeks die volgt.

Daarnaast zijn er mogelijkheden een schoolvoorstelling of -concert bij te wonen, of wordt er een bijzonder uitje voor de Vrienden georganiseerd. Als Boezemvriend geniet u van dezelfde activiteiten als de Vrienden én wordt u een keer per jaar uitgenodigd voor een bijzondere ontvangst bij een van onze concerten. >>Activiteiten Vrienden 

Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Petra Vedder of Melanie Jansen via 026-7890130 of via vrienden@hetgeldersorkest.nl.