Steun ons als particulier Maak de onvergetelijke beleving van symfonische muziek mogelijk

terug

Alles voor de muziek

Wij geloven dat symfonische muziek de wereld mooier maakt en het leven verrijkt. Het ontroert en het is tijdloos. Mensen van alle leeftijden in Gelderland en daarbuiten worden door onze muziek met elkaar verbonden. Onze passie voor muziek willen wij met zoveel mogelijk mensen delen. Om dit in de toekomst te kunnen blijven doen hebben wij uw steun nodig.

Word Vriend of Boezemvriend

Het Gelders Orkest kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mag het orkest rekenen op de steun van zo'n 2000 Vrienden. Zij dragen het orkest een warm hart toe en staan dichtbij. Dicht bij de muziek, de musici en de beleving met elkaar. Boezemvrienden komen nóg een stapje dichterbij en samen zorgen zij ervoor dat wij elk jaar weer ons publiek kunnen ontroeren en onderdeel kunnen maken van een prachtige muzikale beleving.

U bent al Vriend vanaf € 40,- per jaar en - eventueel samen met u partner - Boezemvriend voor € 150,- per jaar. Deze vriendschap is natuurlijk wederzijds en wij nemen u dan ook graag mee naar de vele activiteiten die exclusief voor Vrienden en Boezemvrienden georganiseerd worden. Kom dichterbij en ontdek de vriendschap hier

Word mecenas

Dankzij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 500,- via een periodieke schenking zorgen onze mecenassen ervoor dat het orkest zich verder kan ontwikkelen en een podium kan blijven bieden aan jong talent. Aangezien Het Gelders Orkest een culturele ANBI is, is deze jaarlijkse gift ook nog eens voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Gelooft u ook, net als wij, dat live gespeelde symfonische muziek tijdloos is? Dat het mensen, jong en oud, kan verbinden en ontroeren? Word dan mecenas. Uw bijdrage maakt voor ons een enorm verschil en is voor u fiscaal zeer voordelig. Voor meer informatie en aanmelding klik hier.

Andere manieren van schenken

U kunt ons op veel verschillende manieren steunen en uw geld komt altijd geheel ten goede aan het orkest. Zo kunt u het orkest bijvoorbeeld opnemen in uw testament of een Fonds op Naam instellen. Lees meer over de verschillende manieren van schenken aan het orkest of doe hieronder een eenmalige donatie. U kunt ook zelf uw bijdrage ook overmaken op NL63 ABNA 0414189329 t.n.v. Stichting HGO Fonds onder vermelding van Alles voor de Muziek. Alvast veel dank!

Contact

Er is een speciale brochure over schenken en nalaten aan Het Gelders Orkest. Wilt u deze ontvangen? Of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met Melanie Jansen via 026-7890130 of via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl.