Steun ons als particulier Maak de onvergetelijke beleving van symfonische muziek mogelijk

terug

Alles voor de muziek

Wij geloven dat klassieke muziek het leven mooier maakt en verrijkt. Ons doel is dan ook om deze passie met zoveel mogelijk mensen te delen. Hierin willen wij de beste zijn. Om dit doel te verwezenlijken hebben we de steun nodig van betrokken particulieren die onze grote liefde voor muziek delen. Want ook de komende 125 jaar wil het orkest van zich laten horen!

Word Vriend

Het Gelders Orkest kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mag het orkest rekenen op de steun van zo'n 2000 Vrienden. Hierdoor kunnen wij elk jaar weer ons publiek ontroeren en onderdeel maken van deze passie en muzikale beleving. 

Helpt u ook mee dit mogelijk te maken? Word dan Vriend van Het Gelders Orkest. U bent al Vriend vanaf € 35,- per jaar. Deze vriendschap is natuurlijk wederzijds en wij betrekken u dan ook graag bij de vele leuke activiteiten die rondom het orkest en de concerten georganiseerd worden. Voor meer informatie of voor aanmelden klik hier

Word mecenas

Dankzij een jaarlijkse bijdrage vanaf € 500 via een periodieke schenking zorgen mecenassen ervoor dat wij verder kunnen vernieuwen, podium kunnen blijven bieden aan jong talent en een geweldige muzikale traditie voor de toekomst veilig kunnen stellen. Aangezien Het Gelders Orkest een culturele ANBI is, is deze bijdrage ook nog eens voor 125% aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Gelooft u ook, net als wij, dat live gespeelde symfonische muziek tijdloos is? Dat het mensen, jong en oud, kan verbinden en ontroeren? Word dan ook mecenas. Uw bijdrage maakt voor ons een enorm verschil en voor u is het fiscaal zeer voordelig. Voor meer informatie en aanmelding klik hier.

Andere manieren van schenken

U kunt ons op veel verschillende manieren steunen en uw geld komt natuurlijk geheel ten goede aan de mooie klanken van ons orkest. U kunt bijvoorbeeld het orkest opnemen in uw testament of u kunt een Fonds op Naam instellen. Lees meer over de verschillende manieren van schenken aan het orkest.

Wilt u een losse eigen bijdrage geven? Dan kan heel eenvoudig. U kunt uw bijdrage overmaken op NL63 ABNA 0414189329 t.n.v. Stichting HGO Fonds onder vermelding van Alles voor de Muziek. Een machtiging via onderstaand donatieformulier kan ook.

Alvast veel dank!

Doneer

Hopelijk heb je begrip voor de administratieve kosten die gepaard gaan met een donatie.
Daarom stellen wij het zeer op prijs als je minimaal 10 euro wilt doneren.
Hartelijk dank voor jouw begrip!

Betalen met iDeal

Contact

Er is een speciale brochure over schenken en nalaten aan Het Gelders Orkest. Wilt u deze graag ontvangen? of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via 026-7890130 of via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl.

Brochure ontvangen?

Vraag hier het programma van seizoen 2017-2018 aan

Brochure aanvragen