Waarom Vriend worden?

Waarom Vriend worden?

Wij geloven dat klassieke muziek het leven mooier maakt en verrijkt. Onze liefde voor muziek is onze kracht, het verbindt en inspireert. Deze passie willen we dan ook met zoveel mogelijk mensen delen. Onze musici groeien en schitteren onder leiding van chef-dirigent Antonello Manacorda. Naast symfonische concerten organiseren we alternatieve muzikale ontmoetingen en avontuurlijke cross-overs.

Vrienden van Het Gelders Orkest

Het Gelders Orkest kan niet zonder zijn Vrienden. Inmiddels mag het orkest rekenen op de steun van zo'n 2000 Vrienden. Hierdoor kunnen wij elk jaar weer ons publiek ontroeren en onderdeel maken van onze passie en muzikale beleving. De vrienden dragen het orkest een warm hart toe en daar krijgen zij een aantal mooie extra’s voor terug:

•    Voorrang bij aankoop van series
•    Jaarlijkse Vrienden cd met concertregistratie
•    De Vriendenbrief
•    Gratis toegang tot openbare repetities
•    Bijzondere acties

Vrienden repetities

Tijdens Vrienden repetities krijgen Vrienden een exclusief kijkje achter de schermen bij het orkest. Met de repetitie wordt een voorproefje gegeven op de concertreeks die volgt. Daarnaast staat elke keer een van de musici in de spotlight. 

In 2016-2017 staan de volgende Vrienden repetities gepland:

Woensdag 25 januari | 9.30-12.30 uur (inloop vanaf 8.30 uur) | Eusebiuskerk, Arnhem
Donderdag 8 juni | 9.30-12.30 uur (inloop vanaf 8.30 uur) | Musis, Arnhem

De repetitie van 11 oktober is helaas komen te vervallen. Aanmelden voor de repetitie van 25 januari kan al wel via vrienden@hetgeldersorkest.nl

Hoe kunt u Vriend worden?

Met een bijdrage vanaf € 35,- per jaar bent u al Vriend! Met een partner-of gezinsbijdrage van € 45,- zijn uw partner en eventuele thuiswonende kinderen tevens Vriend en krijgen ook zij korting bij verschillende activiteiten. Deelt u de liefde voor muziek met ons? Word dan Vriend en klik hier om u aan te melden.

Stichting Vrienden van Het Gelders Orkest is een culturele ANBI, vandaar dat het volledige bedrag als gift aan een culturele instelling aftrekbaar is, met nog een extra voordeel: de 25% (fiscale) verhoging.


Contact

Contact

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder! Neem contact op met Petra Vedder of Laura Huberts via 026-7890130 of via vrienden@hetgeldersorkest.nl.