Steun het orkest met uw bedrijf

Met sponsoren van Het Gelders Orkest ondersteunt u een ondernemend orkest, vol ambities en innovatiekracht. Een verbinding met Het Gelders Orkest is een verbinding met de culturele top van Gelderland. Met de steun van uw bedrijf kunnen wij onze (maatschappelijke) doelstelling verwezenlijken: het bereiken van een breed publiek van jong tot oud, uit alle lagen van de samenleving.

Wij willen zo veel mogelijk mensen laten kennismaken én genieten van live klassieke muziek, op het hoogste niveau. Hiervoor ontwikkelen we nieuwe spannende concertformules, geven we jong talent een podium en laten we kinderen op een speelse manier kennismaken met onze muziek. En het mooie is: u kunt zelf direct genieten van hetgeen dat u mogelijk maakt. U kunt uw klanten trakteren op bijzondere evenementen waarbij ook zij geraakt worden door onze muziek. Wij zorgen er daarnaast voor dat u ook andere betrokken ondernemers ontmoet tijdens een exclusief partnerevenement. Wij staan voor u klaar als u iets bijzonders wil organiseren voor uw medewerkers of klanten.

Schenken als bedrijf

Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Een schenking aan Het Gelders Orkest kan voor uw organisatie dus heel erg voordelig uitvallen. Meer informatie over de geefwet lees u hier.

Contact

Spreekt u dit aan en wilt u ook actief deel uitmaken van dit ondernemende orkestbedrijf? Overweegt u partner te worden of wilt u op een andere manier uw betrokkenheid tonen? Neem dan contact met ons op en wij denken graag met u mee. Er is veel mogelijk. Sponsoring is maatwerk, net als muziek. U kunt bellen via 026-7890130 of via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl.