Andere manieren van schenken

Andere manieren van schenken 


Wanted: Contrabas

Muziekinstrumenten zijn de basis van ons bestaan, zij geven klank aan het orkest. Reparaties en de aanschaf van nieuwe instrumenten zijn kostbaar. Voor bassist Julianne Vogel wil het orkest graag een nieuwe contrabas aanschaffen. Lees hier haar verhaal en kijk wat u kunt betekenen.

 

Stel uw eigen Fonds op Naam in

De klank van het orkest versterken door een nieuw instrument helpen aankopen, jong talent de mogelijkheid te geven het podium te betreden of kinderen kennis laten maken met live klassieke muziek. Bij een Fonds op Naam bepaalt u zelf het doel van uw bijdrage. Ook de naam van het fonds bepaalt u zelf. En vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u nauw betrokken blijft bij de besteding van uw bijdrage, indien u dat natuurlijk wenst. U kunt een Fonds op Naam instellen vanaf € 50.000,-.

Laat muziek na voor de volgende generaties

Door Het Gelders Orkest als begunstigde in uw testament op te nemen, kunt u het orkest blijven ondersteunen. Bij het notarieel vastleggen van uw testament kunt u Het Gelders Orkest een legaat toekennen of (voor een gedeelte) tot erfgenaam benoemen. In een legaat kunt u een bedrag aangeven, dat u aan het fonds heeft toebedacht. Maakt u Het Gelders Orkest erfgenaam? Dan krijgt het orkest een evenredig deel van uw nalatenschap. Uw notaris kan u adviseren hoe u uw wensen het best kunt vastleggen en hoe u uw bedoelingen het best kunt verwezenlijken.

Een bijdrage aan het orkest als cadeau

Viert u een verjaardag, een trouwdag of neemt u afscheid van uw werk? Er zijn veel feestelijke gebeurtenissen waarbij u de vraag zal krijgen wat uw gasten u kunnen geven. Denkt u dan eens aan een gift aan Het Gelders Orkest. Wij zorgen ervoor dat u informatie krijgt om aan u gasten te geven en denken graag met u mee over de besteding.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Laura Huberts via 026-7890130 of via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl.