Steun ons als bedrijf Draag bij aan een ondernemend orkest, vol ambities en innovatie

terug

Steun het orkest met uw bedrijf

Wilt u een ondernemend orkest steunen, vol ambities en innovatiekracht? Een verbinding met Het Gelders Orkest is een verbinding met de culturele top van Gelderland. Met de steun van uw bedrijf kunnen wij onze (maatschappelijke) doelstelling verwezenlijken: het bereiken van een breed publiek van jong tot oud, uit alle lagen van de samenleving. Wij zoeken naar partnerships die uw én onze doelstellingen versterken.

Wij willen zo veel mogelijk mensen laten kennismaken én genieten van live klassieke muziek, op het hoogste niveau. Hiervoor ontwikkelen we nieuwe spannende concertformules, geven we jong talent een podium en laten we kinderen op een speelse manier kennismaken met onze muziek. Wilt u exposure onder een brede doelgroep? Of juist uw klanten meenemen naar een avond uit op topniveau? Wij gaan graag in gesprek om te zoeken naar de optimale verbinding.

Schenken als bedrijf

Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Een schenking aan Het Gelders Orkest kan voor uw organisatie dus heel erg voordelig uitvallen. Meer informatie over de geefwet leest u hier.

Contact

Wilt u ook actief deel uitmaken van dit ondernemende orkestbedrijf? Overweegt u partner te worden of wilt u op een andere manier uw betrokkenheid tonen? Wij denken graag met u mee. Er is veel mogelijk. Sponsoring is maatwerk, net als muziek. U kunt contact met ons opnemen via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl of 026-7890130.