Andere manieren van schenken Lees meer over de overige manieren van schenken

terug

Uw eigen Fonds op Naam

Jong talent de mogelijkheid geven het podium te betreden, kinderen kennis laten maken met live klassieke muziek of de klank van het orkest versterken door een nieuw instrument helpen aankopen. Bij een Fonds op Naam bepaalt u zelf het doel van uw bijdrage. Ook de naam van het fonds bepaalt u zelf. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u nauw betrokken blijft bij de besteding van uw bijdrage, indien u dat natuurlijk wenst. U kunt een Fonds op Naam instellen vanaf € 50.000,-.

Laat muziek na voor de volgende generaties

Door Het Gelders Orkest als begunstigde in uw testament op te nemen, kunt u het orkest blijven ondersteunen. Bij het notarieel vastleggen van uw testament kunt u Het Gelders Orkest een legaat toekennen of (voor een gedeelte) tot erfgenaam benoemen. In een legaat kunt u een bedrag aangeven, dat u aan het fonds heeft toebedacht. Maakt u Het Gelders Orkest erfgenaam? Dan krijgt het orkest een evenredig deel van uw nalatenschap. Uw notaris kan u adviseren hoe u uw wensen het best kunt vastleggen en hoe u uw bedoelingen het best kunt verwezenlijken.

Een bijdrage aan het orkest als cadeau

Viert u een verjaardag, een trouwdag of neemt u afscheid van uw werk? Er zijn veel feestelijke gebeurtenissen waarbij u de vraag zal krijgen wat uw gasten u cadeau kunnen geven. U kunt hierbij ook denken aan een gift aan Het Gelders Orkest. Wij zorgen ervoor dat u informatie krijgt om aan uw gasten te geven en denken graag met u mee over de besteding.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende manieren van schenken of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Jansen via 026-7890130 of fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl.