Alle series op een rij Gemakkelijk en voordelig genieten van topconcerten

terug zelf serie samenstellen

Een jaar lang onbegrensd genieten

Het wordt een seizoen van onbegrensd genieten. Genieten van dat ene moment, los van de wereld, opgelost  in muziek. We tillen je op en brengen je naar een muzikale wereld zonder grenzen. Met een serie is dat genieten ook nog eens een stuk voordeliger dan met losse kaarten. Goed geregeld dus. Dit seizoen zijn er twee bijzondere concerten geprogrammeerd ter ere van een speciale gelegenheid. Deze bonusconcerten boek je als seriehouder nu extra voordelig bij! 

 

 

 

Navigeer direct naar:

Arnhem

Arnhem - Klassieke soirees I

6 concerten met kerstconcert en nieuwjaarsconcert

Een schitterende avondserie met zes concerten. Met de oerversie van Bruckners Derde symfonie, Tsjaikovski's prikkelende en romantische Vijfde en topsolisten en topdirigenten. Met betovering bij het ontroerende kerstconcert en het wervelende nieuwjaarsconcert. Symfonische avonden om nooit te vergeten!

bekijk details

Arnhem - Klassieke soirees II

5 concerten met kerstconcert

Een rijke avondserie met vijf concerten. Veelzijdig en verrassend, vol muzikaliteit en klankrijkdom. Met Rachmaninovs Derde pianoconcert en Beethovens Vioolconcert. Geniet van la douce France met Debussy en Ravel en een sfeervol kerstconcert rondom Mozart en Mahler. Proef de vele smaken van Het Gelders Orkest – en geniet!

bekijk details

Arnhem - Highlights

4 vernieuwende concerten

Een serie van vier heerlijke klassieke concerten, buiten de gebaande paden. Beleef de ongedwongen sfeer van Classsh en laat je meevoeren door Eric Corton in een avond vol verrassende stukken en verhalen over ouder worden. Maestro Jules duikt in 'the greates hits' met het orkest en bij Symphonic Cinema wordt de mooiste muziek van Mahler verfilmd.

bekijk details

Arnhem - Zondagochtendconcerten

3 mooie ochtendconcerten

Een serie van drie mooie concerten voor de zondagochtend. Hoe kan de dag beter beginnen dan met aria's van Vivaldi en Händel of met intieme meesterwerken van Mozart en Schubert? Carla Leurs glanst samen met de strijkers van het orkest in een Italiaans getint concert met werken van Respighi, Vivaldi en Tsjaikovski.

bekijk details

Arnhem - Keuzeserie Musis

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in Musis, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details

Nijmegen

Nijmegen - Klassieke totaalserie

8 concerten met kerstconcert en nieuwjaarsconcert

Een overrompelende serie met maar liefst acht concerten op de middag of de avond. Geniet van onder andere Prokofjevs melancholische Tweede Vioolconcert, zijn virtuoze Pianoconcert nr. 3 en de Vijfde symfonie van Tsjaikovski. Tijdens het sfeervolle kerstconcert staan werken van Mozart en Mahler op het programma.

bekijk details

Nijmegen - Klassieke soirees

3 concerten met nieuwjaarsconcert

Een verrassende serie met drie prachtige avondconcerten. Rijk, gevarieerd en vol hoogtepunten. Zoals violiste Liza Ferschtman, die op het scherpst van de snede speelt in Prokofjevs Vioolconcert nr. 2, een Amerikaans en jazzy nieuwjaarsconcert en de Eerste Symfonie van Brahms. Dit zijn ware symfonische traktaties!

bekijk details

Nijmegen - Klassieke matinees

5 middagconcerten met kerstconcert

Een veelzijdige serie met vijf schitterende middagconcerten. Rijk gevuld met magische momenten, gevierde maestro's en talentvolle topsolisten. Laat je onderdompelen in een ontroerend en betoverend kerstconcert rond Mozart en Mahler en geniet van het hartverwarmende Franse programma rondom Ravel en Debussy. Symfonische middagen om nooit te vergeten!

bekijk details

Nijmegen - Highlights

3 vernieuwende concerten

Een serie van drie heerlijke klassieke concerten, buiten de gebaande paden. Beleef de ongedwongen sfeer van Classsh en laat je meevoeren door Eric Corton tijdens een avond vol verrassende stukken en mooie verhalen over ouder worden. Maestro Jules presenteert op geheel eigen wijze het orkest met aandacht voor 'the greatest hits'.

bekijk details

Nijmegen - Keuzeserie De Vereeniging

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in De Vereeniging, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details

Apeldoorn

Apeldoorn - Klassiek in Orpheus

4 concerten met kerstconcert

Een bijzondere serie met vier indrukwekkende concerten, vol toptalent en hoogtepunten. Zoals het prikkelende concert rondom Debussy en Brahms met in de hoofdrol de klarinet, het zinderende kerstconcert met werken van Mozart en Mahler en een uniek concert rondom 75 jaar vrijheid. Symfonisch, uniek en ronduit schitterend.

bekijk details

Apeldoorn - Keuzeserie Orpheus

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in Orpheus, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details

Doetinchem

Doetinchem - Klassiek in Amphion

4 concerten met nieuwjaarsconcert

Een rijke serie van vier concerten waarbij u geniet van toptalent. Rijk, gevarieerd en vol hoogtepunten. Laat je onderdompelen in het majestueze Derde pianoconcert van Rachmaninov en het hartverwarmende Franse programma rondom Ravel en Debussy. Proef de vele smaken van Het Gelders Orkest – en geniet!

bekijk details

Zutphen

Zutphen - Klassiek in Theater Hanzehof

4 concerten

Een geweldige serie van vier prachtige concerten vol toptalent en gevierde maestro's. Beleef een kleurrijk symfonisch programma rond Brahms, Britten en Bernstein maar geniet ook van het orkest in kamerorkestbezetting, met het zonnige Italiaanse strijkersconcert met Tsjaikovski en Respighi. Dit zijn ware symfonische traktaties!

bekijk details