Series Zorgeloos & voordelig genieten van topconcerten

terug zelf serie samenstellen

Serieoverzicht

Met een serie geniet je een jaar lang van de mooiste concerten. Een uitgebalanceerde variatie in symfonische muziek en ook nog eens beduidend voordeliger dan losse kaarten. Goed geregeld dus. 

Navigeer direct naar:

Arnhem

Arnhem - Klassieke soirees I

6 concerten met kerstconcert

Een schitterende avondserie met zes concerten. Met driemaal een Negende symfonie, topsolisten en topdirigenten. Maar ook met magische momenten, zoals het afscheidsconcert van chef-dirigent Antonello Manacorda en het indrukwekkende kerstconcert. Symfonische avonden om nooit te vergeten!

bekijk details

Arnhem - Klassieke soirees II

5 concerten met nieuwjaarsconcert

Een rijke avondserie met vijf concerten. Veelzijdig en verrassend, van romantisch tot Latin twist. Topsolisten, dirigent Claus Peter Flor en een gastoptreden van het Orkest van het Oosten. Ook het nieuwjaarsconcert ontbreekt niet. Proef de vele smaken van Het Gelders Orkest – en geniet!

bekijk details

Arnhem - Highlights

3 concerten

Een serie van drie heerlijke concerten. Of beter, drie hoogtepunten op de symfonische agenda. Geniet van het afscheidsconcert van chef-dirigent Antonello Manacorda met wereldpremière, het swingende nieuwjaarsconcert en een bijzonder eerbetoon aan de beroemdste spion aller tijden.

bekijk details

Arnhem - Zondagochtendconcerten

3 concerten

Een serie van drie mooie concerten voor de zondagochtend. Hoe kan de dag beter openen dan met een prachtig concert van Mozart of met de zoete klanken van Eric Vloeimans en de kopersectie van Het Gelders Orkest? Dat is nog eens een goed begin van de zondag.

bekijk details

Nijmegen

Nijmegen - Klassieke totaalserie

7 concerten met kerstconcert én nieuwjaarsconcert

Een overrompelende serie met maar liefst zeven concerten op de middag of de avond. Met topsolisten en topdirigenten. Maar ook met magische momenten, zoals het afscheidsconcert van chef-dirigent Antonello Manacorda, het indrukwekkende kerstconcert en een gastoptreden van Orkest van het Oosten. Symfonisch genieten in De Vereeniging.

bekijk details

Nijmegen - Klassieke soirees

4 concerten

Een veelzijdige serie met vier prachtige avondconcerten. Rijk, gevarieerd en vol hoogtepunten. Zoals het afscheidsconcert van chef-dirigent Antonello Manacorda, een kerstconcert met sterrencast en een gastoptreden van Orkest van het Oosten. Dit zijn ware symfonische traktaties!

bekijk details

Nijmegen - Klassieke matinees

3 concerten

Een verrassende serie met drie schitterende middagconcerten. Rijk gevuld met toptalent, een swingend nieuwjaarsconcert en gastdirigent Claus Peter Flor. Symfonische middagen om nooit te vergeten!

bekijk details

Apeldoorn

Apeldoorn - Klassiek in Orpheus

4 concerten met kerstconcert

Een bijzondere serie met vier indrukwekkende concerten, vol toptalent en hoogtepunten. Zoals het afscheidsconcert van chef-dirigent Antonello Manacorda, een kerstconcert met sterrencast en een gastoptreden van Orkest van het Oosten. Symfonisch, uniek en ronduit schitterend.

bekijk details

Doetinchem

Doetinchem - Klassiek in Amphion

5 concerten

Een rijke serie van vijf concerten waarbij u geniet van toptalent. Hannes Minnaar, Lucas Jussen en sopraan Kelly God. Maar ook een gastoptreden van Orkest van het Oosten en verrassende onthullingen van Maestro Jules. Proef de vele smaken van Het Gelders Orkest – en geniet!

bekijk details

Zutphen

Zutphen - Klassiek in Theater Hanzehof

4 concerten

Een geweldige serie van vier prachtige concerten. Topsolisten, Het Gelders Orkest in kamerorkestbezetting, een swingend nieuwjaarsconcert en een gastoptreden van Orkest van het Oosten. Ook ontrafelt dirigent Jules van Hessen een symfonisch meesterwerk. Dit zijn ware symfonische traktaties!

bekijk details