Alle series op een rij Gemakkelijk en voordelig genieten van topconcerten

terug zelf serie samenstellen

Een jaar lang onbegrensd genieten

Het wordt een seizoen van onbegrensd genieten. Genieten van dat ene moment, los van de wereld, opgelost  in muziek. We tillen je op en brengen je naar een muzikale wereld zonder grenzen. Met een serie is dat genieten ook nog eens een stuk voordeliger dan met losse kaarten. Goed geregeld dus. Dit seizoen zijn er twee bijzondere concerten geprogrammeerd ter ere van een speciale gelegenheid. Deze bonusconcerten boek je als seriehouder nu extra voordelig bij! 

 

 

 

Navigeer direct naar:

Arnhem

Arnhem - Klassieke soirees I

6 concerten met kerstconcert en nieuwjaarsconcert

Een schitterende avondserie met zes concerten. Met de oerversie van Bruckners Derde symfonie, Tsjaikovski's prikkelende en romantische Vijfde en topsolisten en topdirigenten. Met betovering bij het ontroerende kerstconcert en het wervelende nieuwjaarsconcert. Symfonische avonden om nooit te vergeten!

bekijk details

Arnhem - Keuzeserie Musis

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in Musis, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details

Nijmegen

Nijmegen - Keuzeserie De Vereeniging

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in De Vereeniging, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details

Apeldoorn

Apeldoorn - Keuzeserie Orpheus

Stel je eigen serie samen

Klassiek genieten in Orpheus, met jouw persoonlijke favorieten in een eigen serie. Hoe meer concerten je kiest, hoe hoger de korting. Bij drie of meer concerten krijg je 10% korting, vanaf zes concerten maar liefst 15% korting.

bekijk details