Steun ons als bedrijf Draag bij aan een ondernemend orkest, vol ambities en innovatie

terug

Steun het orkest met uw bedrijf

Wilt u een ondernemend orkest steunen, vol ambities en innovatiekracht? Een verbinding met Het Gelders Orkest is een verbinding met de culturele top van Gelderland. Met de steun van uw bedrijf kunnen wij onze (maatschappelijke) doelstelling verwezenlijken: het bereiken en raken van een breed publiek van jong tot oud, uit alle lagen van de samenleving. Wij zoeken naar partnerships die uw én onze doelstellingen versterken.

Wij willen zo veel mogelijk mensen laten kennismaken én genieten van live symfonische muziek, op het hoogste niveau. Hiervoor ontwikkelen we nieuwe spannende concertformules, geven we jong talent een podium en laten we kinderen op een speelse manier kennismaken met onze muziek. Wilt u exposure onder een brede doelgroep? Of juist uw klanten meenemen naar een intieme avond uit op topniveau? Wij gaan graag in gesprek om te zoeken naar de optimale verbinding.

Schenken als bedrijf

Vanaf 1 januari 2012 geldt voor donateurs van culturele ANBI’s een extra giftenaftrek. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Een schenking aan Het Gelders Orkest kan voor uw organisatie dus erg voordelig uitvallen. Meer informatie over de geefwet leest u hier.

Drie workshops voor bedrijven

Ons orkest bestaat uit veel verschillende karakters. Toch lukt het ons één geluid
te laten horen. Hoe we dat doen? Dat delen we in verschillende workshops, waarin
we de geheimen van ons team hebben gebundeld. De workshop 'Communiceren'
met Het Cascata Strijktrio, de workshop 'Oordeelvrij luisteren' met Het Gelders
Blaaskwintet en de workshop 'Samenwerken' van het Prisma Ensemble. Drie prikkelende sessies met musici van ons orkest over samenwerken, luisteren en communicatie. Een uitgelezen kans om met elkaar tot de essentie van het eigen team te komen en samen een mooier geluid te produceren. Meer informatie

Contact

Wilt u actief deel uitmaken van dit ondernemende orkestbedrijf? Overweegt u partner te worden of wilt u op een andere manier uw betrokkenheid tonen? Wij denken graag met u mee. Er is veel mogelijk. Sponsoring is maatwerk, net als muziek. Neem vrijblijvend contact op met Melanie Jansen via fondsenwerving@hetgeldersorkest.nl of 026-7890130.