Nieuwsoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken

Prijswinnaar Dissus vanaf 2 maart 2017 terug in de theaters! Nieuws - Gepubliceerd op 23 februari 2017

Kwatta’s bejubelde familievoorstelling Dissus, verdwaal mee in de Odyssee komt terug! Dissus werd bekroond met drie 4 ★★★★ recensies, was genomineerd voor de Zapp theaterprijs en won de Zilveren Krekel 2015. Dissus is een swingende avontuurlijke voorstelling in samenwerking met Het Gelders Orkest. Te zien in de grote Nederlandse theaters van 2 maart tot en met 19 april 2017.

Willemeen en Het Gelders Orkest organiseren uniek samenwerkingsconcert Nieuws - Gepubliceerd op 20 februari 2017

Het Gelders Orkest en Jongerencentrum Willemeen zijn een bijzondere samenwerking aangegaan waarbij jongeren op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met klassieke muziek. Vrijdag 17 maart vindt er een uniek concert van Het Gelders Contrabas Ensemble plaats in Jongerencentrum Willemeen in Arnhem.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Word jij onze nieuwe collega? Nieuws - Gepubliceerd op 20 februari 2017

Het Gelders Orkest zoekt een ervaren HR-professional (m/v) die onze organisatieontwikkeling in al haar facetten kan begeleiden en een toekomstbestendig HR-beleid opstelt voor de nieuwe symfonische voorziening in 2019.

A Brand New Day - RKST21 brengt nieuwe muziek Nieuws - Gepubliceerd op 02 februari 2017

Zaterdag 11 februari staat in het teken van de nieuwe muziek. Het Gelders Orkest en Orkest de ereprijs (RKST21) brengen onder leiding van Clark Rundell nieuwe muziek in ArtEZ Arnhem.

Praktische informatie over verplaatste concerten Arnhem Nieuws - Gepubliceerd op 26 januari 2017

Voor alle concerten die in maart en april in Musis gepland stonden, zijn inmiddels alternatieve locaties in Arnhem gevonden.

M6 LIVE: Een betoverende Weense avond Nieuws - Gepubliceerd op 17 januari 2017

Tijdens het BankGiro Loterij Theaterweekend vindt een innovatief concert plaats in Concertgebouw de Vereeniging. Het Nationaal Jeugd Orkest, onder leiding van Antony Hermus, speelt ter ere van hun 60-jarig jubileum een van de ‘groten der aarde’: de Zesde symfonie van Mahler. In het after-programma luistert Het Gelders Blaaskwintet de avond verder op met betoverende liederen van Mahler en stukken van Brahms.