Nieuwsoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken

Sophia Burgos vervangt zieke Emma Bell Nieuws - Gepubliceerd op 10 januari 2017

Soliste Emma Bell moet zich voor de concertreeks van 26 t/m 29 januari helaas terugtrekken vanwege ziekte. Sopraan Sophia Burgos zal haar vervangen en zingt de Emily Dickinson Songs van componist Robin de Raaff.

Samen maken we 2017 bijzonder Nieuws - Gepubliceerd op 19 december 2016

Muziek tilt mensen op. Klanken, emoties, gedachten, herinneringen... Ze buitelen over elkaar heen en brengen ons in een andere, magische wereld. Laat je meenemen op de klanken van Dvoráks Achtste symfonie voor een bijzondere kerst en een sprankelend 2017.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Win een reis naar Praag! Nieuws - Gepubliceerd op 08 december 2016

Heb jij kaarten voor Blik op Dvorák? Dan maak jij kans op een citytrip naar Praag. Laat weten wat jij, in de voetsporen van Dvorák, in Praag zou willen bezoeken en wie weet nemen wij dan binnenkort contact met je op!

Feestelijk tafelen tijdens de kerstconcerten Nieuws - Gepubliceerd op 08 december 2016

Genieten van het hartverwarmende en romantische kerstconcert met werken van Dvorák, Mozart en Tsjaikovski is één. Voorafgaand gezellig samen met familie en vrienden brunchen of dineren maakt de kerst helemaal compleet. In zowel Arnhem als Nijmegen zijn er verschillende mogelijkheden om er een bijzondere kerst van te maken.

Concerten Musis tot mei verplaatst naar andere locaties Nieuws - Gepubliceerd op 07 december 2016

De bouw van de nieuwe zaal van Musis vordert gestaag. Met trots roepen wij nu al dat het een prachtige zaal wordt. We staan te popelen om u in het nieuwe gebouw te verwelkomen. Helaas loopt de bouw iets uit op de planning. Vanaf 1 mei 2017 nemen we de nieuwe zaal in gebruik.

Muziek bij de Buren Nieuws - Gepubliceerd op 05 december 2016

Het Gelders Orkest neemt zondag 11 december volop deel aan Muziek bij de Buren. Niet alleen neemt het orkest de opening van het evenement in Dudok voor haar rekening. Ook in ‘huiskamer’ Cyclenation aan de Steenstraat klinkt klassieke muziek. Het orkest speelt met Lavalu een bijzonder openingsconcert vanaf in 11 uur in Dudok. Om 13.30 uur, 15 uur een 16.30 uur spelen musici van Het Gelders Orkest een miniconcert onder het mom ‘Muziek en verhalen’.