WET WET WET bij Bridge to Liberation Experience Nieuws - Gepubliceerd op 20 augustus 2019

terug naar overzicht delen

Iedereen van 45 jaar en ouder kan het zich nog goed herinneren; World Liberty Concert bij de John Frostbrug in Arnhem. Ter ere van de vijftigste viering van de bevrijding van Europa in 1995. Destijds het grootste herdenkingsconcert ooit gehouden in Nederland.

Nu, 25 jaar later, in het kroonjaar 75 jaar Slag om Arnhem, presenteert Bridge to Liberation haar programma waarin de Schotse band WET WET WET terugkeert naar die historische John Frostbrug in Arnhem om opnieuw geschiedenis te schrijven. Tijdens Bridge to Liberation op 20 september 2019 20:30 uur brengen verschillende gastartiesten de emoties van het verhaal over met hun muziek. Solo of in duet en met Het Gelders Orkest. Lees meer over de verschillende (inter)nationale artiesten.

Samen met duizenden mensen op een historische plek staan we stil bij wat oorlog met mensen doet, en samen beseffen wat vrijheid betekent. Vanuit meerdere gezichten wordt het publiek meegenomen in een verhaal over oorlog en vrijheid. 

Bridge to Liberation is een beleving voor 8 tot 88 jarigen, waarin we op een unieke manier stil staan bij de Slag om Arnhem (1944). Met dans, muziek, filmbeelden en special effects komen de verhalen tot leven.