Unieke samenwerking met Marcel Veenendaal Nieuws - Gepubliceerd op 21 maart 2018

terug naar overzicht delen

Het Gelders Orkest, Marcel Veenendaal en arrangeur/componist Tom Trapp vinden elkaar deze zomer bij een reeks openluchtconcerten. Met het unieke project ‘Ohm, het geluid van het Universum’, gaat een lang gekoesterde wens van Marcel Veenendaal - leadzanger van de succesvolle band DI-RECT - in vervulling.

Een muzikale reis

Maar wat is Ohm precies? Ohm kent geen vaste vorm. Ohm is organisch. Ohm leeft en ademt; en bestaat in het moment. Het is een muzikale reis door de ogen van Marcel Veenendaal - een ervaring, een sfeer, een directe emotie, voelbaar voor iedereen die de oren openstelt en meereist. Deze reis heeft als inspiratiebron de mantra van de manen. Een cyclus van 13 manen, die om de 28 dagen wederkeren en één dag buiten de tijd overlaten.

Neem de tijd en ontdek

Ohm laat zich inspireren door het mysterie van tijd. Neem de tijd, en ervaar tijd door de klanken van Marcels zielenspinsels. Ohm zal je vinden en binden en zoekt reisgenoten die durven genieten, die durven lijden, die durven voelen.

Openluchtconcerten

De concerten vinden deze zomer plaats in verschillende openluchttheaters door het land. Kijk hier voor een compleet overzicht van locaties en voor het reserveren van kaarten.