De Rabobank en Het Gelders Orkest verlengen partnerschap tot 2022 Nieuws - Gepubliceerd op 02 oktober 2018

terug naar overzicht delen

Op donderdag 27 september ondertekenden de heer Ummenthum van Rabobank Arnhem en mevrouw Zomerhuis van Rabobank Nijmegen en Wiebren Buma, directeur van Het Gelders Orkest de hernieuwde partnerovereenkomst. Het bestaande partnercontract werd daarmee verlengd tot januari 2022.

De Rabobanken in Gelderland ondersteunen Het Gelders Orkest al heel lang. In de afgelopen 14 jaar heeft De Rabobank samen met het orkest muziek naar de samenleving gebracht door concerten te adopteren en aandacht te geven in het magazine “Dichterbij”.

Het Gelders Orkest is verheugd dat de banken in Arnhem en Nijmegen besloten hebben hun partnercontract met Het Gelders Orkest te hernieuwen. De Rabobanken zijn voor het orkest een loyale partner met een grote achterban die het orkest een zeer warm hart toedraagt. De hernieuwde overeenkomst met de Rabobanken draagt, samen met onze zakelijke partners, relaties, particuliere gevers, subsidiënten en natuurlijk ons trouwe publiek bij aan het behoud van een vitaal Gelders Orkest.