Het is ons een eer Nieuws - Gepubliceerd op 21 april 2017

terug naar overzicht delen

Vol trots presenteren we het nieuwe programma voor 2017-2018. Een rijk en gevarieerd programma boordevol hoogtepunten, van intieme ensemblemuziek tot groots en meeslepend symfonisch werk. Mogen wij je meenemen in de vier seizoenen?

Zomer en herfst

Inspirerende en verrijkende concerten in 2017-2018. De vier jaargetijden nemen ons mee langs de mooiste programma's. Beleef een zinderende zomeravond in de openlucht met Het Gelders Orkest en Ellen ten Damme of bezoek het gastconcert van het Düsseldorfer Symphoniker – Duitsland’s kroonjuweel -, waar Het Gelders Orkest een bijzondere uitwisseling mee doet. In de herfst kan je genieten van Piazzolla in een ensemble concert met Carel Kraayenhof en Manacorda dirigeert Sibelius' beroemde Vijfde symfonie.

Winter en lente

Na een romantisch kerstconcert met Marianna Shirinyan in de winter begint 2018 opzwepend met zigeunerviolist, jazzimprovisator en klassiek virtuoos Roby Lakatos. Daarna volgt al gauw de officiële opening van de nieuwe zaal van Musis en gaan we de lente in met blokfluittalent Lucie Horsch, Maestro Jules en een slagwerkspektakel met Colin Currie.

Laat je verrijken

Met een serie van Het Gelders Orkest geniet je een jaar lang van de mooiste concerten. Een uitgebalanceerde variatie in symfonische muziek. Nieuw! Voor Musis Arnhem en De Vereeniging in Nijmegen kies je direct online je stoel en reken je gemakkelijk af met iDEAL. Goed geregeld dus. Zelf een keuzeserie samenstellen met je persoonlijke favorieten kan natuurlijk ook.

Vraag de gratis brochure aan of blader hem online door.