Eric Corton en Het Gelders orkest nemen je mee in het moment Nieuws - Gepubliceerd op 15 april 2017

terug naar overzicht delen

Rusteloos. Rennend van afspraak naar afspraak slingeren we ontelbare appjes, tweets en selfies de wereld in. We staan constant ‘aan’, zijn vaker en langer online, maar lijken het vermogen de wereld om ons heen waar te nemen te verleren. Herkenbaar? Eric Corton en Het Gelders Orkest houden een spiegel voor en nemen je, d.m.v. bijzondere verhalen en prachtige muziek, mee in een moment van rust, ruimte en werkelijke ervaring.

Een moment van rust in een steeds snellere wereld

Corton en Het Gelders Orkest geloven dat muziek de wereld mooier maakt. Dat muziek al eeuwenlang de kracht heeft om mensen te verbinden en in vervoering te brengen. Daarom ontwikkelden ze samen deze bijzondere concertreeks. Zodat we door middel van muziek en verhalen even ontsnappen aan de snelheid van ons bestaan en samen momenten van rust en aandacht kunnen creëren. Nog nooit een symfonisch concert bijgewoond? Perfect. De concerten zijn voor iedereen die het aandurft even te ontsnappen aan de ratrace.

Eric Corton

Eric Corton (1969), geboren en opgegroeid in Oosterbeek, is radio- en televisiepresentator en acteur. Hij heeft een zeer grote liefde voor muziek. Tijdens de zomer van 2016 presenteerde Corton al de zeer succesvolle openluchtconcerten van Het Gelders Orkest.

Kaarten voor het concert kunnen hier besteld worden.