Jacco Post nieuwe directeur fusieorganisatie Nieuws - Gepubliceerd op 06 juni 2019

Met ingang van 1 september fuseren Het Gelders Orkest en het Orkest van het Oosten en wordt Jacco Post de nieuwe Algemeen Directeur van de fusieorganisatie. Met de keuze voor Jacco Post als nieuwe voorman zetten de orkesten een belangrijke stap in hun gezamenlijke toekomst.

Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest presenteren eerste gezamenlijke programma Nieuws - Gepubliceerd op 02 mei 2019

Meer concerten in grote bezetting, vernieuwende programma’s, investeringen in educatie en nationaal en internationaal toptalent. Dat is in een notendop het eerste gezamenlijke programma van het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest dat deze maand bekendgemaakt werd.

Schuif aan voor een muzikale lunch op woensdag 22 mei Nieuws - Gepubliceerd op 01 mei 2019

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan woensdag 22 mei naar het gratis lunchconcert in Musis Arnhem. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met Het Gelders Orkest en klassieke stukken van grote componisten.

A Little Night Music “Stunning and delicious” Recensie - Gepubliceerd op 19 maart 2019

Met meesterproef A Little Night Music slaagt een heel rijtje musicalzangers van de Nederlandse Reisopera voor hun eindexamen. Rigvava-Dumas zet een sarcastische, geestige, maar ook menselijke Desirée neer, en zingt een betoverende versie van Sondheims hit 'Send in the Clowns'. Een indruk van de vele lovende recensies.