Meewerken bij het orkest? Nieuws - Gepubliceerd op 03 oktober 2017

Jong of oud, man of vrouw, Het Gelders Orkest kan niet zonder zijn vrijwilligers. Bij symfonische concerten, schoolconcerten, marketingactiviteiten, vriendenrepetities maar ook op kantoor. Onze vrijwilligers steken graag hun handen uit de mouwen en geven daarmee de concertbeleving van onze gasten net dat beetje extra. Het Gelders Orkest is hen dan ook enorm dankbaar voor hun hulp!

Schrijnend verhaal achter romantische mythe La traviata Recensie - Gepubliceerd op 02 oktober 2017

Op zaterdag 30 september bracht de Nederlandse Reisopera samen met Het Gelders Orkest, Consensus Vocalis en Scapino Ballet één van de grootste klassiekers uit het operarepertoire: Verdi’s La traviata. Regietalent Floris Visser slaagt erin de sluier weg te halen die er eigenlijk vanaf de eerste uitvoering over het drama rond de sjieke prostituée Violetta Valéry heeft gehangen.

Giancarlo Rizzi maakt debuut bij Het Gelders Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 16 september 2017

Deze week werd bekend dat voor het concert op 4 november in Apeldoorn chef-dirigent Antonello Manacorda wordt vervangen door zijn assistent; de jonge en getalenteerde Giancarlo Rizzi.

Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 13 september 2017

Wil jij ook gecoacht worden door een musicus en uiteindelijk samen met Het Gelders Orkest schitteren in de nieuwe concertzaal van Musis? Geef je dan snel op.