Actie voor door Griekse bosbranden gedupeerde ouders Nieuws - Gepubliceerd op 02 augustus 2018

Door de verwoestende bosbranden in Griekenland verloren de ouders van onze collega Aristotelis Potamianos afgelopen week hun huis. Een donatie actie wordt opgezet.

Namen bekend Bridge to Liberation Experience Nieuws - Gepubliceerd op 29 juni 2018

Zangeres Trijntje Oosterhuis is een van de artiesten die optreedt tijdens de vijfde editie van het multimediale spektakel Bridge to Liberation Experience (B2LX) bij de John Frostbrug in Arnhem. Ze zal op 21 september aan de oevers van de Rijn een aantal nummers ten gehore brengen, begeleid door Het Gelders Orkest.

Positief advies Raad voor Cultuur over samenwerkingsplan Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten Nieuws - Gepubliceerd op 28 mei 2018

Op maandag 28 mei heeft de Raad voor Cultuur zijn advies over de Symfonische Voorziening Landsdeel Oost aangeboden aan minister Van Engelshoven van OCW. De raad oordeelt positief over het plan en ziet een positieve toekomst voor de nieuwe organisatie.

Aangepaste Privacy Policy en Cookiebeleid voor Het Gelders Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 24 mei 2018

Op 25 mei gaan de nieuwe EU-regels omtrent privacy (bekend als AVG) in werking. In het kader van de nieuwe wet bescherming persoonsgegevens heeft Het Gelders Orkest zijn Privacy Policy en Cookiebeleid aangepast.