Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Het Gelders Orkest en koning bij opening nieuwe provinciehuis Nieuws - Gepubliceerd op 09 augustus 2017

Koning Willem-Alexander komt op 20 september naar Arnhem om het vernieuwde Huis der Provincie in Arnhem te openen. Dat doet hij samen met de Gelderse commissaris van de Koning, Clemens Cornielje. Het Gelders Orkest is ook bij deze bijzondere opening aanwezig.

Collega's gezocht! Nieuws - Gepubliceerd op 25 juli 2017

We are hiring! Kom werken bij Het Gelders Orkest, een toonaangevend symfonieorkest op topniveau. We zoeken een proactieve, nauwgezette en resultaatgerichte Muziekbibliothecaris en twee nieuwe academisten voor Het Gelders Orkest Academy.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Ellen ten Damme en Het Gelders Orkest geven samen zomerconcerten Nieuws - Gepubliceerd op 25 juli 2017

Lekker languit in het groene gras of in het hart van buitenaards mooi industrieel erfgoed. De zomerconcerten van Het Gelders Orkest brengen je op de meest bijzondere plekken. En zangeres Ellen ten Damme reist mee!

Het Düsseldorfer Symphoniker komt naar Musis Nieuws - Gepubliceerd op 24 juli 2017

In een uitwisseling met Het Gelders Orkest speelt het beroemde Duitse orkest, Het Düsseldorfer Symphoniker, een aaneenrijging van klassieke meesterwerken. Onder leiding van Alexandre Bloch en met de Russische topvioliste Alena Baeva geniet je van Tsjaikovski en Schumann.

Dirigent Jan Stulen overleden Nieuws - Gepubliceerd op 23 juli 2017

Dirigent en muziekpedagoog Jan Stulen is afgelopen zaterdag, 22 juli, overleden. Stulen was onder meer dirigent bij het Nederlands Balletorkest, het Nederlands Danstheater, het Nederlands Promenade Orkest en het Radio Symfonie Orkest.

Voor een moment ontvoerd uit het drukke leven Blog - Gepubliceerd op 22 juni 2017

Sylvia Bruijsten van Uit In Arnhem bezocht het concert waarin Eric Corton en Het Gelders Orkest het publiek meenamen in het moment. "De volgende keer dat alle drukte mij overstemt door deadlines, tentamens of andere dingen weet ik wat ik ga doen: een avond naar een symfonisch concert."