Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten Academy Nieuws - Gepubliceerd op 25 september 2018

We are hiring! Kom werken bij de Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten Academy. We zoeken drie nieuwe academisten voor seizoen 2018-2019.

Schitterende vrouwenballetten met muziek van Kats-Chernin, Verbey en Einaudi Recensie - Gepubliceerd op 17 september 2018

Onder de naam MODERNE MEISJES bracht Introdans dit weekend de première van een schitterend ballet met muziek van Kats-Chernin, Verbey en Einaudi. Een greep uit de lovende recensies over de voorstellingen in het Stadstheater op 14 en 15 september.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Het Groot Gelders HRFSTWND (fanfare) Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 05 september 2018

Wil jij ook gecoacht worden door musici uit Het Gelders Orkest en samen met hen schitteren in de Parkzaal van Musis met werk van Rob Goorhuis? Geef je dan snel op!

Vacature Medewerker Educatie Nieuws - Gepubliceerd op 29 augustus 2018

Houd je van klassieke muziek en ben je op de hoogte van de recente, relevante onderwijsontwikkelingen? Heb je ervaring op het gebied van het produceren van muziek/ theaterproducties? Als Medewerker Educatie vervul je een leidende rol in de ontwikkeling, organisatie en coördinatie van de educatieprojecten binnen Het Gelders Orkest en het Orkest van het Oosten. Iets voor jou? Solliciteer direct!

Actie voor door Griekse bosbranden gedupeerde ouders Nieuws - Gepubliceerd op 02 augustus 2018

Door de verwoestende bosbranden in Griekenland verloren de ouders van onze collega Aristotelis Potamianos afgelopen week hun huis. Een donatie actie wordt opgezet.

Namen bekend Bridge to Liberation Experience Nieuws - Gepubliceerd op 29 juni 2018

Zangeres Trijntje Oosterhuis is een van de artiesten die optreedt tijdens de vijfde editie van het multimediale spektakel Bridge to Liberation Experience (B2LX) bij de John Frostbrug in Arnhem. Ze zal op 21 september aan de oevers van de Rijn een aantal nummers ten gehore brengen, begeleid door Het Gelders Orkest.