Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Giancarlo Rizzi maakt debuut bij Het Gelders Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 16 september 2017

Deze week werd bekend dat voor het concert op 4 november in Apeldoorn chef-dirigent Antonello Manacorda wordt vervangen door zijn assistent; de jonge en getalenteerde Giancarlo Rizzi.

Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 13 september 2017

Wil jij ook gecoacht worden door een musicus en uiteindelijk samen met Het Gelders Orkest schitteren in de nieuwe concertzaal van Musis? Geef je dan snel op.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Diabolo ICT tekent sponsorcontract Het Gelders Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 13 september 2017

Op woensdag 13 september ondertekenden Ronald Brakenhoff, directeur Diabolo ICT, en Wiebren Buma van Het Gelders Orkest een sponsorcontract met een looptijd van vijf jaar.

Arthur Mahler overleden Nieuws - Gepubliceerd op 11 september 2017

Tot ons groot verdriet heeft ons het bericht bereikt dat op woensdag 6 september 2017 hoboïst Arthur Mahler is overleden.

Viviane Baard wint ontwerpwedstrijd Nieuws - Gepubliceerd op 06 september 2017

Stellicher advocaten en Het Gelders Orkest zijn de afgelopen tijd op zoek geweest naar jong vormgevingstalent. Dit deden ze door middel van een ontwerpwedstrijd waar jonge vormgevers tot 25 jaar gevraagd werd een poster te ontwerpen voor een concert van Het Gelders Orkest. Met resultaat!

Het Gelders Orkest en koning bij opening nieuwe provinciehuis Nieuws - Gepubliceerd op 09 augustus 2017

Koning Willem-Alexander komt op 20 september naar Arnhem om het vernieuwde Huis der Provincie in Arnhem te openen. Dat doet hij samen met de Gelderse commissaris van de Koning, Clemens Cornielje. Het Gelders Orkest is ook bij deze bijzondere opening aanwezig.