Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest presenteren eerste gezamenlijke programma Nieuws - Gepubliceerd op 02 mei 2019

Meer concerten in grote bezetting, vernieuwende programma’s, investeringen in educatie en nationaal en internationaal toptalent. Dat is in een notendop het eerste gezamenlijke programma van het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest dat deze maand bekendgemaakt werd.

Schuif aan voor een muzikale lunch op woensdag 22 mei Nieuws - Gepubliceerd op 01 mei 2019

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan woensdag 22 mei naar het gratis lunchconcert in Musis Arnhem. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met Het Gelders Orkest en klassieke stukken van grote componisten.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

In Memoriam - Willem Ravelli Nieuws - Gepubliceerd op 19 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 is na een kort ziekbed oud-musicus Willem Ravelli overleden.

Playing for succes op bezoek bij het orkest Nieuws - Gepubliceerd op 13 maart 2019

Het was een mooie en bijzondere middag gisteren met de kinderen van de cursus Playing for Success. Wat is er nou mooier dan je talenten ontdekken en verder ontwikkelen? Playing for Success maakt het mogelijk! Fijn dat Het Gelders Orkest een steentje mocht bijdragen.

Directeur Wiebren Buma vertrekt bij het Gelders Orkest Nieuws - Gepubliceerd op 31 januari 2019

De Raad van Toezicht van Het Gelders Orkest laat weten dat onze directeur, Wiebren Buma, na rijp beraad en in goed overleg zijn functie per 1 februari a.s. neerlegt.

Afscheid van een maestro Recensie - Gepubliceerd op 26 november 2018

Na zeven jaar bij Het Gelders Orkest, stond Antonello Manacorda afgelopen weekend nog één laatste keer als chef-dirigent voor ons orkest. We zijn onze chef dankbaar voor een mooie periode, waarin we samen zijn gegroeid tot wat we nu zijn.