Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Vacatures proefspelen september 2019 Nieuws - Gepubliceerd op 25 juni 2019

Voor verschillende proefspelen in september zijn Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten op zoek naar: 1e Hoorn | kern Arnhem – 70% Contrabas tutti | kern Enschede – 50% én 80% en Concertmeester | kern Enschede - 80%. Bekijk de vacatures!

Jacco Post nieuwe directeur fusieorganisatie Nieuws - Gepubliceerd op 06 juni 2019

Met ingang van 1 september fuseren Het Gelders Orkest en het Orkest van het Oosten en wordt Jacco Post de nieuwe Algemeen Directeur van de fusieorganisatie. Met de keuze voor Jacco Post als nieuwe voorman zetten de orkesten een belangrijke stap in hun gezamenlijke toekomst.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest presenteren eerste gezamenlijke programma Nieuws - Gepubliceerd op 02 mei 2019

Meer concerten in grote bezetting, vernieuwende programma’s, investeringen in educatie en nationaal en internationaal toptalent. Dat is in een notendop het eerste gezamenlijke programma van het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest dat deze maand bekendgemaakt werd.

Schuif aan voor een muzikale lunch op woensdag 22 mei Nieuws - Gepubliceerd op 01 mei 2019

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan woensdag 22 mei naar het gratis lunchconcert in Musis Arnhem. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met Het Gelders Orkest en klassieke stukken van grote componisten.

A Little Night Music “Stunning and delicious” Recensie - Gepubliceerd op 19 maart 2019

Met meesterproef A Little Night Music slaagt een heel rijtje musicalzangers van de Nederlandse Reisopera voor hun eindexamen. Rigvava-Dumas zet een sarcastische, geestige, maar ook menselijke Desirée neer, en zingt een betoverende versie van Sondheims hit 'Send in the Clowns'. Een indruk van de vele lovende recensies.

In Memoriam - Willem Ravelli Nieuws - Gepubliceerd op 19 maart 2019

Op donderdag 14 maart 2019 is na een kort ziekbed oud-musicus Willem Ravelli overleden.