Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Bruisende Bernstein doopt Phion Recensie - Gepubliceerd op 07 oktober 2019

Dit weekend was het zover! Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten markeerden hun officiële samenwerking als één organisatie. Samen met de Nederlandse Reisopera, het koor Consensus Vocalis en een topcast van solisten brachten zijn de muzikale comedy Wonderful Town. Bernsteins Broadwayhit werd een jazzy feest! Mooie reacties volgden dit weekend van bezoekers en pers.

Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten worden Phion Nieuws - Gepubliceerd op 04 oktober 2019

Vanaf seizoen 2020-2021 opereren Het Gelders Orkest en het Orkest van het Oosten onder de nieuwe naam Phion, orkest van Gelderland & Overijssel.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Uw verhaal is het waard! Nieuws - Gepubliceerd op 18 september 2019

Altijd al eens willen samenwerken met een orkest? Samenzijn met musici op het podium, terwijl je tijdens het concert je verhaal vertelt? Grijp dan nu je kans met het project 'Uw verhaal is het waard'.

We are hiring! Nieuwe vacatures Academy Nieuws - Gepubliceerd op 26 augustus 2019

We are hiring! Kom werken bij de Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten Academy. We zoeken twee nieuwe academisten voor seizoen 2019-2020.

WET WET WET bij Bridge to Liberation Experience Nieuws - Gepubliceerd op 20 augustus 2019

Wie kan het zich nog herinneren? Het World Liberty Concert in 1995, waar 50 jaar Slag om Arnhem werd herdacht? De Schotse popgroep Wet Wet Wet, die vooral in de tweede helft van de jaren tachtig tot eind jaren negentig hit na hit scoorden, staan na 25 jaar opnieuw op het podium bij de Brug.

Vacatures proefspelen september 2019 Nieuws - Gepubliceerd op 25 juni 2019

Voor verschillende proefspelen in september zijn Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten op zoek naar: 1e Hoorn | kern Arnhem – 70% Contrabas tutti | kern Enschede – 50% én 80% en Concertmeester | kern Enschede - 80%. Bekijk de vacatures!