Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Het Gelders Orkest bij ZOOM! Nieuws - Gepubliceerd op 18 mei 2017

Van 1 t/m 5 juni 2017 vindt de derde editie van ZOOM! Kamermuziekfestival plaats. Een aantal musici van Het Gelders Orkest zullen hier op 4 juni een bijzonder concert geven op de IJsselkade in Doesburg. ZOOM! is een jaarlijks terugkerend klassieke-muziekevenement op internationaal niveau, geprogrammeerd door de musici van het bekende Ruysdael Kwartet.

Open huis Musis as. zondag gecanceled Nieuws - Gepubliceerd op 11 mei 2017

Helaas zijn de activiteiten van aanstaande zondag in Musis geannuleerd. Alleen de volgeboekte rondleidingen gaan wel door. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor de toekomstige activiteiten van onze symfonische dokter én de datum van de Open Dag in Musis in september.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Lovende woorden bij eerste concert in nieuwe zaal Musis Recensie - Gepubliceerd op 09 mei 2017

Zaterdag 6 mei was het dan zo ver. Het eerste concert in de nieuwe zaal van Musis. Het Gelders Orkest had de eer om met The Planets van Gustav Holst het eerste concert in de schitterende Parkzaal te geven. Mooie reacties volgden over de akoestiek en het prachtige plaatje met de glazen pui achter het podium waardoor het publiek het Musispark in kan kijken. Hieronder een greep uit de recensies.

Stellicher advocaten en Het Gelders Orkest samen op zoek naar jonge vormgevers Nieuws - Gepubliceerd op 02 mei 2017

Stellicher advocaten en Het Gelders Orkest gaan de komende jaren een partnership aan. Begin 2017 ondertekenden Eric Looijen van Stellicher advocaten en Wiebren Buma van Het Gelders Orkest een partnerovereenkomst voor 3 jaar. In het kader van deze samenwerking ontwikkelen de partijen de komende jaren gezamenlijk een talentontwikkelingsproject.

Het Gelders Orkest feliciteert Vitesse Nieuws - Gepubliceerd op 02 mei 2017

In meer dan 125 jaar tijd gebeurde er vanmorgen iets historisch: Tijdens de eerste repetitie in de nieuwe Parkzaal van Musis, speelden de musici van Het Gelders Orkest een eerbetoon aan Vitesse, gehuld in zwart-geel. Vitesse van harte gefeliciteerd!

Het is ons een eer Nieuws - Gepubliceerd op 21 april 2017

Vol trots presenteren we het nieuwe programma voor 2017-2018. Een rijk en gevarieerd programma boordevol hoogtepunten, van intieme ensemblemuziek tot groots en meeslepend symfonisch werk. Mogen wij je meenemen in de vier seizoenen?