Actualiteitenoverzicht Alle actualiteiten

terug Zoeken
Filter op:    Nieuws    Blog    Recensie

Update seizoen 20-21 Nieuws - Gepubliceerd op 09 april 2020

In overleg met onze concertzalen hebben wij besloten onze brochure niet zoals gepland op 10 april te gaan verspreiden en niet op 18 april te starten met de verkoop.

Geen concerten en activiteiten t/m 1 juni i.v.m. coronavirus Nieuws - Gepubliceerd op 24 maart 2020

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus geven Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten geen concerten en activiteiten tot en met 1 juni 2020.

Voor het eerst naar
een klassiek concert?

We helpen je kiezen

Concertagenda

Kees Kramer nieuwe manager artistieke zaken en programmering (a.i.) Nieuws - Gepubliceerd op 25 februari 2020

Per 24 februari is Kees Kramer aangetrokken bij Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten als Manager artistieke zaken en programmering (a.i.). Hij volgt hiermee Guido Rooyakkers op die na vier jaar afscheid neemt van de orkesten.

Bruisende Bernstein doopt Phion Recensie - Gepubliceerd op 07 oktober 2019

Dit weekend was het zover! Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten markeerden hun officiële samenwerking als één organisatie. Samen met de Nederlandse Reisopera, het koor Consensus Vocalis en een topcast van solisten brachten zijn de muzikale comedy Wonderful Town. Bernsteins Broadwayhit werd een jazzy feest! Mooie reacties volgden dit weekend van bezoekers en pers.

Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten worden Phion Nieuws - Gepubliceerd op 04 oktober 2019

Vanaf seizoen 2020-2021 opereren Het Gelders Orkest en het Orkest van het Oosten onder de nieuwe naam Phion, orkest van Gelderland & Overijssel.

Uw verhaal is het waard! Nieuws - Gepubliceerd op 18 september 2019

Altijd al eens willen samenwerken met een orkest? Samenzijn met musici op het podium, terwijl je tijdens het concert je verhaal vertelt? Grijp dan nu je kans met het project 'Uw verhaal is het waard'.