Muziek door het leven - Een project voor 55+'ers Ons nieuwe aanbod vind je op: www.phion.nl/educatie

terug

Muziek door het leven
Geannuleerd wegens het Coronavirus

Helaas kan het concert op 27 maart niet doorgaan vanwege het Coronavirus. 

Verhalen vertellen met Het Gelders Orkest

Is muziek een leidraad in uw leven? Haalt u bij bepaalde muziek verschillende herinneringen op? Herinneringen van belangrijke momenten, van geluk, verdriet of vreugde? En wilt u dit graag delen met leeftijdsgenoten en musici van Het Gelders Orkest?

Dan is dit project echt iets voor u!

 

Bij Muziek door het leven komen wij naar u toe! Mette of Bram (beide musici van Het Gelders Orkest) neemt u mee in de liefde voor muziek, in het muzikale vak en is benieuwd naar uw verhaal. Hoe beïnvloedt muziek uw leven? Speelt klassieke muziek hierin ook een rol? We onderzoeken op welke manier klassieke muziek onbewust aanwezig is in ons leven en hoe deze muziek tot de verbeelding kan spreken. Daarnaast praten we over de compositie Gran Partita van Wolfgang Amadeus Mozart en vertellen we over zijn leven. Uiteraard zal Mette of Bram ook van zich laten horen op zijn/haar instrument. Een persoonlijk mini-concert. Dichterbij kunt u bijna niet komen.

Voor koffie en thee wordt gezorgd en als spetterende afsluiting van het project speelt Het Gelders Blaaskwintet (fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn) op 27 maart een speciaal concert in Musis! Na afloop neemt u een blijvende en nieuwe muzikale herinnering mee naar huis. Deelname aan dit project is gratis. 

Data en locaties

2 maart 10:30 uur - Ontmoeting bij SWOA de Petersborg - Slochterenweg 40, Arnhem
13 maart 10:30 uur - Ontmoeting Pleyade locatie Eldenstaete - Meester D.U. Stikkerstraat 126, Arnhem - beperkt aantal plaatsen beschikbaar
27 maart 10:30 uur - Afsluitend concert in Musis - Velperbinnensingel 15, Arnhem

Wanneer u zich aanmeld voor een ontmoeting bij SWOA of Pleyade hoeft u verder niks meer te doen. Het Gelders Orkest zorgt ervoor dat uw aanmelding op de juiste locatie beland. 

Bent u zelf geen 55-99+, maar kent u wel iemand van die leeftijdscategorie die het wellicht leuk vindt? Geef het dan vooral door!