Amateur musici Talentontwikkeling en coaching door onze eigen professionals

terug

Het Groot Gelders HRFSTWND (fanfare) Orkest 2018

Het Groot Gelders Mahler Orkest heeft 11 maart 2018 een prachtconcert gegeven, 10 november 2018 gaat Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest zijn concert geven. Dit eendaags orkest bestaat uit amateurmusici en musici uit Het Gelders Orkest.

Wil jij  ook (weer) gecoacht worden door een musicus uit Het Gelders Orkest en uiteindelijk samen met hen schitteren op 10 november 2018 in de Parkzaal van Musis te Arnhem, geef je dan snel op via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Het Programma van Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest 

Het programma voor het concert op 10 november 2018 in de Parkzaal van Musis te Arnhem, staat in het teken van de componist Rob Goorhuis, die dit jaar 40 jaar geleden zijn eerste werk voor blaasorkest (Fanfare!) schreef . Het programma is hier op aangepast en bestaat uit drie geweldige stukken voor een fanfare bezetting.

  1. Koraal uit: Stromingen Henk van Lijnschoten (zonder de slagwerk cades)
  2. The Fever Tree Rob Goorhuis
  3. De Kwelgeest Rob Goorhuis

 

Dit programma wordt onder leiding van de dirigent Christian Ansink (Trombonist van Het Gelders Orkest) ingestudeerd.
Tijdens de 2 repetitie dagen zullen er naast tutti repetities ook groepsrepetities gehouden worden. Meerdere musici van Het Gelders Orkest zijn de coaches bij de groepsrepetities.

Kosten

De kosten voor Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest zijn €60,00 per persoon.
Hiervoor word je 2 dagen gecoacht door musici van Het Gelders Orkest, ontvang je de bladmuziek digitaal, krijg je op de eerste repetitiedag een lunch en krijg je gratis koffie en thee tijdens de repetitiedagen en sta in samen met minimaal 80 amateur musici en musici van Het Gelders Orkest op het podium van de Parkzaal van Musis te Arnhem.

Wie kunnen er  meedoen ?

Amateur musici passend in een fanfare bezetting. 

Selectie

Om tot een evenwichtig orkest te komen, een juiste balans tussen de instrumentgroepen, zal er een selectie plaatsvinden. Deze selectie wordt gedaan door professionals uit Het Gelders Orkest op basis van je aanmelding.

Thuisstudie, repetities en concert

Zit je dan straks in Het Groot Gelders HRFSTWND  Fanfare Orkest? Dan krijg je de bladmuziek tijdig digitaal thuisgestuurd en kun je beginnen met studeren.

Daarnaast wordt er anderhalve dag gezamenlijk gerepeteerd.

De repetitiedagen voor Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest zijn:
Zaterdag 27 oktober 2018 van 9:30-16:00 uur en zaterdag 3 november 2018 van 9:30-13:00 uur.
De locatie en adres van deze repetities ontvang je als je bent geselecteerd. Op 27 oktober staat er een gezamenlijke lunch klaar tussen de repetities door.

Op 10 november 2018, de dag van het concert in de Parkzaal van Musis te Arnhem, houden we voordat het publiek de zaal in komt, nog een generale repetitie van 13:15 tot 14:15 uur en maken we ook nog een mooie groepsfoto. Het concert begint om 16:00 uur.

Voor meer informatie, mail naar educatie@hetgeldersorkest.nl

Aanmelden