Amateur musici Talentontwikkeling en coaching door onze eigen professionals

terug

Het Groot Gelders Mahler Orkest 2018

Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest heeft 3 november 2017 een prachtconcert gegeven, 11 maart 2018 gaat Het Groot Gelders Mahler Orkest zijn concert geven. Dit eendaags orkest bestaat uit amateurmusici en musici uit Het Gelders Orkest.

Wil jij  ook (weer) gecoacht worden door een musicus uit Het Gelders Orkest en uiteindelijk samen met hen schitteren op 11 maart 2018 in De Vereeniging te Nijmegen, geef je dan snel op via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest

De musici van Het Gelders Orkest hebben 3 november 2017 samen met amateurmusici een geweldig concert gegeven. Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest, bestond uit amateurmusici die gecoacht werden door musici van Het Gelders Orkest.
De avond was voor een groot deel in Scandinavische sferen zijn, zo ook het programma van Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest.
Voor een impressie zie link hieronder van beeld- en geluidsfragmenten.

Foto's  van HRFSTWND 2017

Geluidsopname 1
Geluidsopname 2
Geluidsopname 3

Het Programma van Het Groot Gelders Mahler Orkest 

Het programma voor het concert op 11 maart 2018 in De Vereeniging te Nijmegen, bestaan uit twee geweldige stukken.
Het 3de deel van Mahlers 1ste symfonie en de ouverture uit
Otto Nicolai zijn „Die lustigen Weiber von Windsor“.

Dit programma wordt onder leiding van de dirigent Alexej Pevzner ( 2e concertmeester bij Het Gelders Orkest) ingestudeerd.
Tijdens de 2 repetitie dagen zullen er naast tutti repetities ook groepsrepetities gehouden worden. Meerdere musici van Het Gelders Orkest zijn de coaches bij de groepsrepetities.

Kosten

De kosten voor Het Groot Gelders Mahler Orkest zijn €67,50 per persoon.
Hiervoor word je 2 dagen gecoacht door musici van Het Gelders Orkest, ontvang je de bladmuziek digitaal, krijg je op de eerste repetitiedag een lunch en krijg je gratis koffie en thee tijdens de repetitiedagen en sta in samen met minimaal 80 amateur musici en musici van Het Gelders Orkest op het podium van de concertzaal van De Vereeniging te Nijmegen.

Wie kunnen er  meedoen ?

Er zijn al vele inschrijvingen, maar is er nog plaats voor 1 tuba speler en violisten.

Selectie

Om tot een evenwichtig orkest te komen, een juiste balans tussen de instrumentgroepen, zal er een selectie plaatsvinden. Deze selectie wordt gedaan door professionals uit Het Gelders Orkest op basis van je aanmelding.

Thuisstudie, repetities en concert

Zit je dan straks in Het Groot Gelders Mahler Orkest? Dan krijg je de bladmuziek tijdig digitaal thuisgestuurd en kun je beginnen met studeren.

Daarnaast wordt er anderhalve dag gezamenlijk gerepeteerd.

De repetitiedagen voor Het Groot Gelders Mahler Orkest zijn:
Zaterdag 24 februari 2018 van 9:30-16:00 uur en zaterdag 10 maart 2018 van 9:30-13:00 uur.
De locatie en adres van deze repetities ontvang je als je bent geselecteerd. Op 24 februari staat er een gezamenlijke lunch klaar tussen de repetities door.

Op 11 maart 2018, de dag van het concert in De Vereeniging te Nijmegen, houden we voordat het publiek de zaal in komt, nog een generale repetitie van 11:00 tot 12:00 uur en maken we ook nog een mooie groepsfoto. Het concert begint om 13:00 uur.

Aansluitend presenteren chef-dirigent en Het Gelders Orkest, Mahlers Vijfde Symfonie en Mozarts Pianoconcert nr. 25.  waar je met korting ook zelf van kan genieten.

Voor meer informatie, mail naar educatie@hetgeldersorkest.nl

Aanmelden