Amateur musici Talentontwikkeling en coaching door onze eigen professionals

terug

Het Groot Gelders Tjaikovski Orkest 2017

Het Groot Gelders Tjaikovski Orkest heeft in april een prachtconcert gegeven. Dit ééndagsorkest bestond uit bijna 80 amateurmusici en minimaal 15 musici uit Het Gelders Orkest.

Wil jij volgend seizoen ook (weer) gecoacht worden door een musicus uit Het Gelders Orkest en uiteindelijk samen met hen schitteren in Concertgebouw De Vereeniging, stuur dan naar educatie@hetgeldersorkest.nl om op de hoogte gehouden te worden.

Groot Gelders Tjaikovski  Orkest 2017
Het Groot Gelders Tjaikovski Orkest was ook dit jaar weer een geweldig succes. Bij het concert van dit ééndagsorkest  van bijna 80 gevorderde amateurmusici en aangevuld met musici uit Het Gelders Orkest is opgenomen. Daarnaast zijn er foto's gemaakt. 

Afbeeldingen

Het Programma

In het programma waren de  muziekstukken uit het Zwanenmeer en De Notenkraker opgenomen.

Inleiding
Delen Zwanenmeer
Delen Notenkraker

Wil jij volgend jaar ook (weer)gecoacht worden door een musicus uit Het Gelders Orkest en uiteindelijk samen met hen schitteren in Concertgebouw De Vereeniging, stuur een mail naar de educatie afdeling van Het Gelders Orkest.

 

Wie kunnen er volgend jaar meedoen?
Gevorderde amateurmusici.

Selectie
Om tot een evenwichtig orkest te komen, een juiste balans tussen de instrumentgroepen, zal er een selectie plaatsvinden. Deze selectie wordt gedaan door professionals uit Het Gelders Orkest op basis van je aanmelding.

Thuisstudie, repetities en concert
Zit je dan straks in het Het Groot Gelders Orkest? Dan krijg je de bladmuziek tijdig thuisgestuurd en kun je beginnen met studeren.

Daarnaast wordt er anderhalve dag gezamenlijk gerepeteerd.

 

Voor meer informatie, mail naar educatie@hetgeldersorkest.nl