Bestelinformatie

terug Contact

Kaartverkoop en bestelinformatie

Concertkaarten en series
Het bestellen van series voor het seizoen 2017-2018 is vanaf 21 april mogelijk via onze site. Handelingskosten op kaarten of kosten voor het verzenden van de tickets per post zijn per zaal verschillend. Kijk voor de actuele en volledige bestelinformatie op de website van de desbetreffende zaal.

Voor losse kaarten kun je direct bij de concertzaal bestellen op het moment dat de desbetreffende zaal de losse kaartverkoop start. Vanuit de speellijst op onze concertagenda wordt je doorgelinkt naar de betreffende concertzaal voor de verdere afhandeling.

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw.

Arnhem - Musis

Bij een online-bestelling voor concertzaal Musis is het direct mogelijk je stoel te boeken. Je rekent af met een betalingsverzoek of via iDEAL.

Series Bestellen vanaf vrijdag 21 april via www.hetgeldersorkest.nl. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. Vanaf 8 mei ook via www.musis-arnhem.nl of via het bespreekbureau Musis.

Losse kaarten Op maandag 8 mei om 12.00 uur start de kaartverkoop via www.hetgeldersorkest.nl, www.musis-arnhem.nl of via het bespreekbureau Musis.

Reductie CJP-houders en CKV-pashouders krijgen 50% korting op de reguliere kaartprijs 1e rang. Vergeet niet je kortingspas bij kaartcontrole te tonen.

Contact Musis voor informatie rondom kaartverkoop
Velperbuitensingel 25, Arnhem
Tel. bespreekbureau: 026 443 73 43
www.musis-arnhem.nl

Openingstijden bespreekbureau
Kijk voor actuele openingstijden op www.musis-arnhem.nl

Avondkassa
De avondkassa is gevestigd in de hoofdingang van Musis. De kassa is vanaf een uur voor elk concert geopend. Wanneer er een inleiding gepland staat, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.

Aanvangstijden
Let op: de aanvangstijden zijn een kwartier vervroegd. De concerten starten om 20.00 uur.

Nijmegen - De Vereeniging

Bij een online-bestelling voor concertgebouw De Vereeniging is het direct mogelijk je stoel te boeken. Je rekent af met een betalingsverzoek of via iDEAL.

Series Bestellen vanaf vrijdag 21 april via www.hetgeldersorkest.nl. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. Vanaf 11 mei ook via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl, aan de dagkassa van de Stadsschouwburg Nijmegen en je kan ook telefonisch reserveren.

Losse kaarten Op donderdag 11 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop via www.hetgeldersorkest.nl, www.stadsschouwburgendevereeniging.nl, aan de dagkassa van de Stadsschouwburg Nijmegen en je kan ook telefonisch reserveren.
Bij losse kaartverkoop brengt Concertgebouw De Vereeniging € 1,50 handlingskosten per kaart in rekening, bij verkoop via internet zijn de handlingskosten € 1,- per kaart.

Reductie Houders van CJP of collegekaart ontvangen € 3,- korting op de normale toegangsprijs. Vergeet niet je kortingspas bij kaartcontrole te tonen.

Concertgebouw De Vereeniging voor informatie rondom kaartverkoop
Keizer Karelplein 2-d, Nijmegen
Tel. kassa: 024 322 11 00
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Openingstijden kassa Stadsschouwburg
Maandag t/m zaterdag van 9.30-17.30 uur (ook telefonisch). De kassa van Concertgebouw De Vereeniging is vanaf een uur voor het concert geopend. Wanneer er een inleiding gepland staat, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.

Apeldoorn - Orpheus

Bij een online-bestelling voor concertzaal Orpheus is het direct mogelijk je stoel te boeken. Je rekent af met een betalingsverzoek of via iDEAL. 

Reductie CJP-houders krijgen op vertoon van hun pas een vaste korting. Deze korting is alleen geldig bij de losse kaartverkoop (vanaf zaterdag 1 juli).

Contact Orpheus voor informatie rondom kaartverkoop
Churchillplein 1, Apeldoorn
Tel. kassa: 055 527 03 00
kassa@orpheus.nl
www.orpheus.nl

Openingstijden theaterkassa Orpheus
Telefonisch van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur. De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.

Doetinchem - Amphion

Verkoop serie en losse kaarten Schouwburg Amphion Je bestelt de serie of losse kaarten via www.amphion.nl of via het bestelformulier uit de brochure van Amphion vanaf 30 mei 2017. Vrienden van Amphion kunnen bestellen vanaf 19 mei 2017. Bezoekers krijgen in april een uitnodiging voor de voorinschrijving. Vanaf 27 juni kun je ook telefonisch of aan de kassa bestellen van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Kijk op www.amphion.nl voor de actuele openingsdagen i.v.m. vakantiesluiting.

Reductie Kaarten met €20,- CJP-korting zijn te boeken vanaf september.

Contact Schouwburg Amphion voor informatie rondom kaartverkoop
Hofstraat 159, Doetinchem
Tel. kassa: 0314 37 60 00
www.amphion.nl

Openingstijden kassa Vanaf 27 juni van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Kijk op www.amphion.nl voor de actuele openingsdagen i.v.m. vakantiesluiting.

Zutphen - Hanzehof

Verkoop serie en losse kaarten Theater Hanzehof Start verkoop via internet, kassa, telefoon en bestelformulier: donderdag 18 mei 2017 om 12.00 uur. Voor Vrienden van de Hanzehof: donderdag 11 mei 2017 om 12.00 uur. Bestel je je kaarten, dan betaal je per kaart € 0,35 bespreekkosten. Wil je de kaarten thuisgestuurd krijgen, dan komt daar € 3,50 administratiekosten bij.

Reductie CJP-Kaarthouders ontvangen korting op het reguliere kaarttarief.

Contact Theater Hanzehof voor informatie rondom kaartverkoop
Coehoornsingel 1 / Zutphen
Tel. kassa: 0575 51 20 13
info@hanzehof.nl
www.hanzehof.nl

Openingstijden kassa De kassa is bereikbaar en geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.30 uur en een uur voor aanvang van een concert/voorstelling.