Bestelinformatie

terug Contact

Kaartverkoop en bestelinformatie

Series en losse kaartverkoop seizoen 2019 - 2020
Het bestellen van series voor het seizoen 2019-2020 is vanaf zaterdag 13 april 2019 mogelijk via www.hetgeldersorkest.nl

De online-bestellingen worden doorgelinkt naar de zaal en het is direct mogelijk om je stoel te boeken. Je rekent af met een betalingsverzoek via de email, een betaallink of via iDEAL. Dit is per zaal verschillend.

Voor losse kaarten kun je ook direct bij de concertzaal bestellen op het moment dat de desbetreffende zaal de losse kaartverkoop start, veelal medio mei 2019. Vanuit de speellijst op onze concertagenda wordt je doorgelinkt naar de betreffende concertzaal voor de verdere afhandeling.

Dit jaar zijn zoveel mogelijk kosten welke de zaal / theater normaliter ook berekent bij aankoop van een kaartje meegerekend in de prijs. Kosten voor het verzenden van de tickets per post en de aankoop van kaarten via de kassa of telefonisch zijn per zaal verschillend. En nog niet meegerekend in de getoonde prijzen. Kijk voor de actuele en volledige bestelinformatie op de website van de desbetreffende zaal.

Alle genoemde verkoopprijzen zijn inclusief een drankje, theatertoeslag, servicekosten van de zaal en inclusief btw.

Arnhem - Musis

Series 
Vanaf zaterdag 13 april 2019 zijn de series via www.hetgeldersorkest.nl te bestellen. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. 

Losse kaarten
Op zaterdag 18 mei start de kaartverkoop via de site van Het Gelders Orkest, via www.musisenstadstheater.nl of via het bespreekbureau Musis.

Reductie
CJP-houders en CKV-pashouders krijgen 5 euro korting op de reguliere kaartprijs. De (digitale) kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Studenten kunnen op de dag van het concert vanaf 12.00 uur een kaartje kopen á €10,- (op vertoon van studentenpas en indien nog beschikbaarheid in de zaal).

Contact Musis voor informatie rondom kaartverkoop of het bestellen van kaarten
Velperbinnensingel 15, Arnhem
Telefoonnummer bespreekbureau: 026 443 73 43
bespreekbureau@musisenstadstheater.nl
musisenstadstheater.nl

Openingstijden bespreekbureau
Maandag t/m zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. De kassa is vanaf een uur voor elk concert geopend. Wanneer er een inleiding gepland staat, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.  Kijk voor actuele openingstijden op www.musisenstadstheater.nl

Goed om te weten: Vanaf het september 2019 kan er alleen nog maar gepind worden bij Musis, ook bij de horeca.

Nijmegen - De Vereeniging

Series
De series zijn vanaf zaterdag 13 april 2019 via www.hetgeldersorkest.nl te bestellen. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. 

Losse kaarten
Concertkaarten zijn vanaf donderdag 16 mei te verkrijgen via de site van Het Gelders Orkest, via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of via de dagkassa van Stadsschouwburg Nijmegen.

Openingstijden kassa Stadsschouwburg
Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 17.30 uur. Zaterdag van 11.00 - 16.00 uur (ook telefonisch). Kijk voor actuele openingstijden op www.stadsschouwburgendevereeniging.nl.

Openingstijden kassa Concertgebouw De Vereeniging 
De kassa van het Concertgebouw De Vereeniging is vanaf een uur voor elk concert geopend. Wanneer er een inleiding staat gepland, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.

Reductie 
Houders van CJP of collegekaart ontvangen 3 euro korting op de reguliere kaartprijs. De (digitale) kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Vanaf een kwartier voor aanvang kunnen studenten op vertoon van hun studentenkaart een ticket kopen à € 12,50 (inclusief consumptie).

Contact Concertgebouw De Vereeniging voor informatie rondom kaartverkoop of het bestellen van kaarten
Keizer Karelplein 2-d, Nijmegen
Telefoonnummer kassa: 024 322 11 00
stadsschouwburgendevereeniging.nl

Apeldoorn - Orpheus

Serie 
De serie is vanaf zaterdag 13 april 2019 via www.hetgeldersorkest.nl  te bestellen.

Losse kaarten 
Concertkaarten zijn vanaf zaterdag 25 mei te verkrijgen via de site van Het Gelders Orkest, via  www.orpheus.nl of via de Theaterkassa Orpheus.

Openingstijden Theaterkassa
Elke dag telefonisch vanaf 10.00 uur, op maandag t/m donderdag tot 22.00 uur, vrijdag tot 20.00 en zaterdag en zondag tot 18.00 uur. De balie van de Theaterkassa is geopend van werkdagen van 10.00 – 14.00 uur en vanaf een uur voor elk concert. Kijk voor actuele openingstijden op www.orpheus.nl.

Reductie 
CJP-houders krijgen een vaste korting. De digitale kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole. Deze korting is alleen geldig bij de losse kaartverkoop vanaf 1 juli.

Contact Orpheus voor informatie rondom kaartverkoop of het bestellen van kaarten
Churchillplein 1, Apeldoorn
Telefoonnummer Theaterkassa: 055 527 03 00
kassa@orpheus.nl
orpheus.nl

Doetinchem - Amphion

Verkoop serie en losse kaarten 
De serie en losse kaarten zijn vanaf zaterdag 13 april 2019 op amphion.nl of via hetgeldersorkest.nl te bestellen. Of

via het bestelformulier in de brochure (meerkosten van 3 euro). U kunt vanaf 23 april ook telefonisch bestellen via de kassa van Amphion bereikbaar via telefoonnummer 0314 376000

Openingstijden 
Kijk voor actuele openingstijden op www.amphion.nl, ook i.v.m. de vakantiesluiting. De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 14.00 uur en een uur voor elk concert.

Reductie 
Voor CJP- en CKV-houders ontvangen korting op de reguliere kaartprijs. Deze korting is geldig vanaf september 2019.

Contact Schouwburg Amphion voor informatie rondom kaartverkoop of het bestellen van kaarten
Hofstraat 159, Doetinchem
Telefoonnummer kassa: 0314 37 60 00 
info@amphion.nl 
amphion.nl

Zutphen - Hanzehof

Verkoop serie en losse kaarten  
De serie is vanaf vrijdag 20 april 2018 via www.hetgeldersorkest.nl te
bestellen. 
Donderdag 24 mei is de start van de verkoop via www.hanzehof.nl, de kassa, telefoon en het bestelformulier van Theater Hanzehof. 

Openingstijden
De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 14.30 uur en een uur voor elk concert. Kijk voor actuele openingstijden op www.hanzehof.nl

Reductie
CJP-houders ontvangen korting op de reguliere kaartprijs. De kortingspas
wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Theater Hanzehof
Coehoornsingel 1, Zutphen
Contact: 0575 51 20 13 of
 
info@hanzehof.nl
www.hanzehof.nl