Bestelinformatie

terug Contact

Kaartverkoop en bestelinformatie

Series en losse kaartverkoop
Het bestellen van series voor het seizoen 2018-2019 is vanaf vrijdag 20 april mogelijk via www.hetgeldersokest.nl. De online-bestellingen worden doorgelinkt naar de zaal en het is direct mogelijk om je stoel te boeken. Je rekent af met een betalingsverzoek of via iDEAL. Handelingskosten op kaarten of kosten voor het verzenden van de tickets per post zijn per zaal verschillend. Kijk voor de actuele en volledige bestelinformatie op de website van de desbetreffende zaal.

Voor losse kaarten kun je direct bij de concertzaal bestellen op het moment dat de desbetreffende zaal de losse kaartverkoop start. Vanuit de speellijst op onze concertagenda wordt je doorgelinkt naar de betreffende concertzaal voor de verdere afhandeling.

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw.

Arnhem - Musis

Series 
Vanaf vrijdag 20 april 2018 zijn de series via www.hetgeldersorkest.nl te bestellen. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. 

Losse kaarten
Op zaterdag 19 mei start de kaartverkoop via de site van Het Gelders Orkest, via www.musisenstadstheater.nl of via het bespreekbureau Musis.

Reductie
CJP-houders en CKV-pashouders krijgen 50% korting op de reguliere kaartprijs voor 2e rang. De kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Studenten kunnen op de dag van het concert vanaf 12.00 uur een kaartje kopen á €10,- (op vertoon van studentenpas en indien nog beschikbaarheid in de zaal).

Contact Musis voor informatie rondom kaartverkoop
Velperbuitensingel 25, Arnhem
Tel. bespreekbureau: 026 443 73 43
bespreekbureau@musisenstadstheater.nl
www.musisenstadstheater.nl

Openingstijden bespreekbureau
Maandag t/m zaterdag van 12.00 - 17.00 uur. De kassa is vanaf een uur voor elk concert geopend. Wanneer er een inleiding gepland staat, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.  Kijk voor actuele openingstijden op www.musisenstadstheater.nl

Nijmegen - De Vereeniging

Series
De series zijn vanaf vrijdag 20 april 2018 via www.hetgeldersorkest.nl te bestellen. Op de site van De Vereeniging zijn de series vanaf maandag 16 april te bestellen. Je kunt je serie bestellen tot een werkdag voor het eerste concert uit de serie. 

Losse kaarten
Concertkaarten zijn vanaf vrijdag 11 mei te verkrijgen v
ia de site van Het Gelders Orkest, via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of via de dagkassa van Stadsschouwburg Nijmegen.

Openingstijden kassa Stadsschouwburg
Maandag t/m vrijdag van 9.30 - 17.30 uur. Zaterdag van 11.00 - 16.00 uur (ook telefonisch). Kijk voor actuele openingstijden op www.stadsschouwburgendevereeniging.nl.

Openingstijden kassa Concertgebouw De Vereeniging 
De kassa van het Concertgebouw De Vereeniging is vanaf een uur voor elk concert geopend. Wanneer er een inleiding staat gepland, is de kassa 15 minuten voor aanvang van de inleiding geopend.

Reductie 
Houders van CJP of collegekaart ontvangen 3 euro korting op de reguliere kaartprijs. De kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2-d, Nijmegen
Contact: 024 322 11 00
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Apeldoorn - Orpheus

Serie
De serie is vanaf vrijdag 20 april 2018 via www.hetgeldersorkest.nl of www.orpheus.nl te bestellen (voor 1 juli zonder meerkosten). 

Losse kaarten
Concertkaarten zijn vanaf zaterdag 26 mei mei te verkrijgen via de site van Het Gelders Orkest, via  www.orpheus.nl of via de theaterkassa Orpheus.

Openingstijden theaterkassa
Elke dag telefonisch van 10.00 tot 22.00 uur. De kassa is geopend van maandag
t/m vrijdag van 10.00 – 14.00 uur en vanaf een uur voor elk concert. Kijk voor actuele openingstijden op www.orpheus.nl.

Reductie
CJP-houders krijgen een vaste korting. De kortingspas wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole. Deze korting is alleen geldig bij de losse kaartverkoop vanaf 1 juli.

Orpheus
Churchillplein 1, Apeldoorn
Contact: 055 527 03 00 of
kassa@orpheus.nl
www.orpheus.nl

Doetinchem - Amphion

Verkoop serie en losse kaarten 
Vrijdag 25 mei is de start van de verkoop via www.amphion.nl of via het bestelformulier van Schouwburg Amphion. Vanaf 2 juli kun je ook telefonisch of aan de kassa de kaarten bestellen. De serie is vanaf vrijdag 20 april 2018 via www.hetgeldersorkest.nl te bestellen.

Openingstijden 
Kijk voor actuele openingstijden op www.amphion.nl, ook i.v.m. de vakantiesluiting. De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 14.00 uur en een uur voor elk concert.

Reductie 
CJP-houders ontvangen korting op de reguliere kaartprijs. De kortingspas wordt
gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Schouwburg Amphion
Hofstraat 159, Doetinchem
Tel. kassa: 0314 37 60 00 
of info@amphion.nl
 
www.amphion.nl

Zutphen - Hanzehof

Verkoop serie en losse kaarten  
De serie is vanaf vrijdag 20 april 2018 via www.hetgeldersorkest.nl te
bestellen. 
Donderdag 24 mei is de start van de verkoop via www.hanzehof.nl, de kassa, telefoon en het bestelformulier van Theater Hanzehof. 

Openingstijden
De kassa is geopend en telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 14.30 uur en een uur voor elk concert. Kijk voor actuele openingstijden op www.hanzehof.nl

Reductie
CJP-houders ontvangen korting op de reguliere kaartprijs. De kortingspas
wordt gecontroleerd bij de kaartcontrole.

Theater Hanzehof
Coehoornsingel 1, Zutphen
Contact: 0575 51 20 13 of
 
info@hanzehof.nl
www.hanzehof.nl