Kinderconcerten van Het Gelders Orkest

Kinderconcerten

De kinderconcerten van Het Gelders Orkest zijn altijd een feestje. Samen met uw kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek én een mooie voorstelling. De fantasie wordt geprikkeld en er valt veel te lachten of . . . .te griezelen.  Bij elk kinderconcert is er een extra activiteit zoals de instrumententuin of schminken.

Instrumententuin

Dat is leuk! Een uur voordat het concert begint, kunnen de kinderen alvast op ontdekkingsreis door de instrumententuin… Alles bekijken, vasthouden en uitproberen! En vragen stellen aan de orkestleden natuurlijk! ‘Waar is dat klepje voor?’


21-22 mei 2016

Alfred Jodocus Kwak en de Sneeuwvlok

Alfred Jodocus Kwak en de Sneeuwvlok

Het Gelders Orkest presenteert een nieuw avontuur van Alfred Jodocus Kwak. Het wereldberoemde eendje laat kinderen alle instrumenten van het symfonieorkest horen. Een heerlijke kindervoorstelling met instrumententuin in Arnhem en Nijmegen.
 

Lees meer

 


29 oktober – 30 oktober 2016

Het grote griezelconcert 6+

Het grote griezelconcert 6+

Alle tovenaars, draken, ridders en heksen opgelet! Wie griezelt er mee met Het Gelders Orkest? Jullie beleven een avontuurlijke middag vol magische muziek en griezelige verrassingen. Het Gelders Orkest speelt muziek waarin volop wordt getoverd! 

Lees meer


4 februari-5 februari 2017

Lejo LIVE 4+

Lejo LIVE 4+

Een avontuurlijke, fantasierijke voorstelling van de bekende vingerpop uit Sesamstraat. Na het succes van ‘Lejo ontdekt het orkest’ beleeft Leo in Leo LIVE weer allerlei nieuwe avonturen. Ditmaal klimt Leo op de bok en dirigeert het orkest. Benieuwd hoe dat klinkt? 

Lees meer