Bonusconcerten Boek voordelig bij een serie!

terug

Met korting naar twee bijzondere concerten

Dit seizoen zijn er twee bijzondere concerten geprogrammeerd ter ere van een speciale gelegenheid. Deze bonusconcerten zijn voor seriehouders extra voordelig. Bestel je kaarten voor (een van) de bonusconcerten bij je serie en ontvang € 15 korting per kaart op Gouden- en Eerste rang kaarten.

War Requiem 

Met het indrukwekkende War Requiem wordt de Slag om Arnhem herdacht. De monumentale muzikale aanklacht van componist Benjamin Britten tegen oorlog en geweld is als herdenkingsconcert een vijfjaarlijkse traditie.

Beleef dit concert op 21 of 22 september in Musis Arnhem.

Wonderful Town

De wervelende musical Wonderful Town van Leonard Bernstein is een samenwerking tussen Het Gelders Orkest, het Orkest van het Oosten en de Nederlandse Reisopera. Het markeert het moment dat beide orkesten als een organisatie door het leven gaan. Een bijzonder moment in de al ruim 130 jaar dat Het Gelders Orkest in Arnhem huist. 

Beleef dit concert van 4 oktober t/m 10 oktober in Enschede, Zwolle, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Arnhem.

Bijboeken

De kaarten voor (een van de) bonusconcerten kun je gemakkelijk bijboeken bij je serie. Bij het (online) bestellen bij je zaal naar keuze komt de kortingsoptie van € 15 op Gouden- en Eerste rang in het bestelproces naar voren.