Zondagochtendconcerten Aangenaam wakker worden met klassiek

terug

Zondagochtendconcerten

Het Gelders Orkest neemt je mee in een nieuw zondagochtendgevoel. Een unieke belevenis die zorgt voor jouw meest bijzondere ochtend. Talentvolle solisten worden vergezeld door kleine ensembles van Het Gelders Orkest welke in een persoonlijke en intieme sfeer de mooiste werken van de grote meesters spelen en toelichten.

Heerlijk wakker worden

Zangeres Barabara Kozelj en Bojan Cicic presenteren Händel en Vivaldi. Violiste Frederieke Saeijs en Dana Zemtsov schitteren met Mozart. En Carla Leurs pakt een glansrol in een Italiaans getint strijkersconcert. Alle concerten beginnen 's ochtends om 11.00 uur.

Verrijk je weekend met een heerlijk zondagochtendgevoel en de harmonieuze klanken blijven de rest van de dag bij je. Je zondag begon nog nooit zo goed!

Zondagochtend met Vivaldi & Händel

3 november 2019

Mezzosopraan Barbara Kozelj heeft de perfecte stem voor barokmuziek. Onder begeleiding van Bojan Cicic en ons orkest zingt ze de mooiste aria’s uit opera’s van Vivaldi en Händel. Geniet van elke menselijke emotie die in opera te vinden is.

Lees meer

Zondagochtend met Mozart & Schubert

26 januari 2020

Een kamerorkestbezetting, violiste Frederieke Saeijs en altvioliste Dana Zemtsov. Meer heeft dirigent Bas Wiegers niet nodig om alle finesses van Sinfonia Concertante van Mozart en Schubert Symfonie nr. 5 tot hun recht te laten komen.

Lees meer

Zondagochtend met Respighi en Tjsaikovski 

17 mei 2020

Concertmeester Carla Leurs neemt je mee naar Italië. Samen met de strijkers van ons orkest brengt ze Respighi, Vivaldi en Tsjaikovski. Een schitterend en zonnig strijkersconcert met een zwoel, mediterrane programma.

Lees meer