Series Zorgeloos & voordelig genieten van topconcerten

terug zelf serie samenstellen

Serieoverzicht

Met een serie geniet je een jaar lang van de mooiste concerten. Een uitgebalanceerde variatie in symfonische muziek en ook nog eens beduidend voordeliger dan losse kaarten. Goed geregeld dus. 

Arnhem - Klassieke soirees I

7 concerten met kerstconcert

Een rijke avondserie met zeven concerten waaronder het romantische kerstconcert. Topsolisten als Marianna Shirinyan, Liza Ferschtman en Maximilian Hornung spelen werken van Grieg, Bernstein en Brahms. Een zorgvuldig samengestelde serie vol magische momenten.

bekijk details

Arnhem - Klassieke soirees II

6 concerten met nieuwjaarsconcert

Een schitterende avondserie met zes concerten waaronder het nieuwjaarsconcert. Genieten van topwerken van Sibelius, Mahler en Beethoven. Topsolisten als Maximilian Hornung, Jean-Gehuin Queyras en slagwerker Colin Currie spelen werken van Brahms, Lalo en Roukens.

bekijk details

Arnhem - Manacorda's favorieten

Een heerlijke serie van drie concerten met chef-dirigent Antonello Manacorda op de bok. Je geniet van prachtige werken van Sibelius, Grieg en Mahler.

bekijk details

Arnhem - Zondagochtendconcerten

Een serie van vier zondagochtendconcerten. Dat is nog eens aangenaam wakker worden! Genieten van grootmeesters als Astor Piazzolla en Mozart, en van Bach en Vivaldi met het aanstormende Nederlandse blokfluittalent Lucie Horsch.

bekijk details

Nijmegen - Klassieke matinees

Een schitterende middagserie met vijf concerten waaronder het nieuwjaarsconcert. Genieten van topwerken van Sibelius, Mahler en Debussy en topsolisten als Maximilian Hornung, Ronald Brautigam en Jean-Gehuin Queyras. Een zorgvuldig samengestelde serie vol verrassende muziek die verleidt en verrijkt.

bekijk details

Nijmegen - Klassieke soirees

Een rijke avondserie met vijf concerten waaronder het romantische kerstconcert. Topsolisten als Marianna Shirinyan, Liza Ferschtman en Alexander Melnikov spelen werken van Grieg, Bernstein en Sjostakovitsj. Een zorgvuldig samengestelde serie vol magische momenten.

bekijk details

Nijmegen - Manacorda's favorieten

Een heerlijke serie van drie bijzondere concerten met chef-dirigent Antonello Manacorda op de bok. Je geniet van prachtige werken van Sibelius, Grieg en Mahler.

bekijk details

Apeldoorn - Klassiek in Orpheus

Een rijke avondserie met vijf concerten waaronder het romantische kerstconcert. Genieten van meesterwerken van Sibelius, Mahler en Debussy en uitzonderlijke toptalenten als Marianna Shirinyan, Ronald Brautigam en Collin Currie.

bekijk details

Apeldoorn - Manacorda's favorieten

Een heerlijke serie van drie bijzondere concerten met chef-dirigent Antonello Manacorda op de bok. Je geniet van prachtige werken van Sibelius, Grieg en Mahler en van topsolisten.

bekijk details

Doetinchem - Klassiek in Amphion

Een prachtige serie met vier concerten waaronder een prachtig kerstconcert. Je geniet van topwerken van Bernstein, Mozart en van Rachmaninovs vlammende Symfonische dansen.

bekijk details

Zutphen - Klassiek in Theater Hanzehof

Een prachtige serie met vier concerten waaronder een kerstconcert. U geniet van topwerken van Strauss, Mozart en van Beethovens ‘Eroïca’.

bekijk details