Maestro Jules presenteert... het orkest!

terug

Maestro Jules presenteert...

Dirigent Jules van Hessen in een interactief concert vol symfonische hits. Terwijl Maestro Jules laat zien wat er mogelijk is met een symfonieorkest, bepaalt het publiek wat er gespeeld wordt. Hits van de grote meesters, ronkende filmscores en zelfs de classic top 3 komen voorbij. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met het paradepaardje van de klassieke muziek: het symfonieorkest. En schroom niet, want voorkennis is niet nodig. Dynamisch, verrassend en vooral erg inspirerend.

Maestro Jules prestenteert...het orkest!

24, 25 en 27 oktober 

Dirigent Jules van Hessen in inter-actie. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met het symfonieorkest. Hoe klinkt bijvoorbeeld de ultieme liefdesmelodie? Tijdens dit concert mag jij namelijk bepalen wat er gespeeld wordt. En wie weet maak je wel je dirigeerdebuut!

Lees meer

Maestro Jules presenteert...het orkest!

26, 27 en 29 maart 2020

Waar ‘stand-up dirigent’ Jules van Hessen gewoonlijk een meesterwerk binnenstebuiten keert, gaat hij bij dit interactieve concert met het symfonieorkest aan de slag. En met jou! Misschien maak je wel je dirigeerdebuut! Een bijzondere avond met ‘the greatest hits’ voor groot orkest.

Lees meer