Lunch Classics Concerten die naar meer smaken

terug

Schuif aan voor een muzikale lunch

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan eens naar een lunchconcert van Het Gelders Orkest. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met orkest en met werken van grote componisten. De gratis lunchconcerten vinden verschillende keren per jaar plaats op woensdagmiddag van 12.30 – 13.00 uur en geven een voorproefje op de concertreeks die volgt in die week. 

Lunch Classic Alles Amerika

7 juni 2017

In de aanloop naar het concert van 'Alles Amerika met Liza Ferschtman’ wordt op woensdag 7 juni een lunchconcert gegeven in de splinternieuwe zaal van Musis. Dirigent Christian Vásquez en het orkest spelen twee stukken van George Gershwin.

Lees meer

Lunch Classic Romantische Kerst met Griegs Pianoconcert

13 december 2017

Een voorproefje op de idyllische kerstconcerten van Het Gelders Orkest waar Marianna Shirinyan Griegs hyperromantische Pianoconcert speelt en kleurrijke werken van Strauss je zullen verrijken.

Lunch Classic De Vijfde van Mahler

7 maart 2018

Kom genieten van een voorproefje op een reeks bijzondere concerten waarbij chef-dirigent Antonello Manacorda zijn muzikale vriend en meesterpianist Ronald Brautigam uitgenodigd heeft om twee van zijn favorieten te spelen: Mahler en Mozart.

Lunch Classic Slagwerkspektakel met Colin Currie

23 mei 2018

Spektakel van de bovenste plank. In de aanloop naar de concerten met Collin Corrie geeft Het Gelders Orkest deze woensdagmiddag een verrassend lunchconcert met vaste gastdirigent Christian Vásquez.