Lunch Classics Concerten die naar meer smaken

terug

Schuif aan voor een muzikale lunch

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan eens naar een lunchconcert van Het Gelders Orkest. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met orkest en met werken van grote componisten. De gratis* lunchconcerten vinden verschillende keren per jaar plaats op woensdagmiddag van 12.30 – 13.00 uur en geven een voorproefje op de concertreeks die volgt in die week. 

*Voor de gratis Lunch Classics hoef je geen kaarten te reserveren.

Lunch Classic met Ben Glassberg

23 januari 2019

Een voorproefje op een reeks concerten met de talentvolle Engelse dirigent Ben Glassberg. Opnieuw bij Het Gelders Orkest, dirigeert hij een programma over verboden liefde.

Lees meer

Lunch Classic met Claus Peter Flor

22 mei 2019

Maak tijdens dit lunchconcert kennis met dirigent Claus Peter Flor. Een dirigent van absolute topklasse en een lunchconcert vol passie en intensiteit dat je niet mag missen!

Lees meer

Lunch Classic met Hartmut Haenchen

7 november 2018

Maestro Harmut Haenchen behoort tot de absolute top van Europese dirigenten. De uitgesproken Schubertkenner brengt tijdens dit lunchconcert de intense en hartstochtelijke Symfonie nr. 8 van Schubert ten gehore. Zijn 'Onvoltooide'...maar evengoed een van zijn mooiste en populairste werken.

Dit concert heeft al plaatsgevonden.

Lunch Classic met Martin Sieghart

26 september 2018

Een schitterend Duits romantisch programma tijdens dit verrassende lunchconcert. Het orkest speelt onder leiding van oud chef-dirigent en honorair gastdirigent Martin Sieghart, Schumanns zonnige Symfonie nr. 1.

Dit concert heeft al plaatsgevonden.