Lunch Classics Concerten die naar meer smaken

terug

Schuif aan voor een muzikale lunch

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan eens naar een lunchconcert van Het Gelders Orkest. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met orkest en met werken van grote componisten. De gratis* lunchconcerten vinden verschillende keren per jaar plaats op woensdagmiddag van 12.30 – 13.00 uur en geven een voorproefje op de concertreeks die volgt in die week. De dirigent bepaalt tijdens het lunchconcert welke fragmenten en welke werken er gespeeld worden.

*Voor de gratis Lunch Classics hoef je geen kaarten te reserveren.

Lunch Classic met Claus Peter Flor

22 mei 2019

Maak tijdens dit lunchconcert kennis met dirigent Claus Peter Flor. Dit keer krijg je Symfonie nr. 94 'Mit dem Paukenschlag' van Haydn voorgeschoteld. Een lunchconcert vol passie en intensiteit dat je niet mag missen.

Lees meer

Lunch Classic met Alexandre Bloch

11 december 2019

Het speelplezier straalt er vanaf bij dirigent Alexandre Bloch. De Franse maestro is energiek en enthousiast. Een dynamische dirigent in een lunchconcert vol subtiliteit en overtuiging.

Lees meer

Lunch Classic met Sascha Goetzel

3 maart 2020

De Oostenrijkse dirigent Sascha Goetzel staat bekend om zijn charismatische persoonlijkheid en een stilistische zorgvuldigheid. Met zijn brede ervaring weet hij tijdens dit lunchconcert het beste in ons orkest naar boven te halen.

Lees meer

Lunch Classic met Tung-Chieh Chuang

15 april 2020

Voordat de Taiwanese Tung-Chieh Chuang als maestro op de bok klom, haalde hij zijn bachelor in Toegepaste Statistieken. Daar merk je gelukkig weinig van, tijdens het prikkelende lunchconcert met dit aanstormend dirigeertalent.

Lees meer