Lunch Classics Concerten die naar meer smaken

terug

Schuif aan voor een muzikale lunch

Nog nooit een klassiek concert bijgewoond maar wel nieuwsgierig? Kom dan eens naar een lunchconcert van Het Gelders Orkest. Een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met orkest en met werken van grote componisten. De gratis lunchconcerten vinden verschillende keren per jaar plaats op woensdagmiddag van 12.30 – 13.00 uur en geven een voorproefje op de concertreeks die volgt in die week. 

Lunch Classic Tsjaikovski’s Pathétique en Pianoconcert

19 april 2017 - De Vereeniging Nijmegen

Lunchen met een Russische twist in Nijmegen. De Russische dirigent Nikolai Alexeev dirigeert het orkest en laat je kennismaken met werken van de grote Russische componist Tsjaikovski. Is je trek na het lunchconcert nog niet gestild? Dan kun je verderop in de week nog het hele concert bijwonen.

Lees meer

Lunch Classic Brahms’ romantisch vioolconcert

2 november 2016

In de aanloop naar het concert van Brahms’ romantisch vioolconcert wordt op woensdag 2 november een lunchconcert gegeven. Dirigent Antonello Manacorda en het orkest laten delen horen uit het Vioolconcert of uit de Vierde symfonie van Brahms.

Dit concert heeft al plaatsgevonden.

Lunch Classic Flor dirigeert Mozart en Wagner

15 februari 2017

Maak tijdens dit lunchconcert kennis met dirigent Claus Peter Flor. Een dirigent van absolute topklasse! Je hoort stukken uit Wagner, Mozart of Zemlinsky. Mis deze kans niet en trakteer jezelf op dit unieke voorproefje van het concert dat verderop in de week volgt.

Dit concert heeft al plaatsgevonden.