Kinderconcerten Ga je mee...zingen, springen en beleven?

terug

Kinderconcerten

De kinderconcerten van Het Gelders Orkest zijn altijd een feestje. Samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek én een mooie voorstelling. De fantasie wordt geprikkeld en er valt veel te lachten. En, er is altijd een extra activiteit zoals de instrumententuin of schminken.

Instrumententuin

Dat is leuk! Een uur voordat het concert begint, kunnen de kinderen alvast op ontdekkingsreis door de instrumententuin… Alles bekijken, vasthouden en uitproberen! En vragen stellen aan de orkestleden natuurlijk! ‘Waar is dat klepje voor?’

Niemand weet, niemand weet... 4+

25 februari 2018

Ga er maar eens goed voor zitten! In dit sprookje loopt het namelijk bijna niet goed af. In dit kinderconcert voor de hele familie verbeelden Het Gelders Orkest en Danstheater LethDansant samen een spannende sprookjesklassieker, waarbij ze de hulp van de zaal hard nodig hebben!

Lees meer

Broer 8+

3 juni 2018

Is jouw broer lief of juist een sufferd? En wat vindt hij eigenlijk van jou? In dit kinderconcert voor de hele familie beleven twee broers samen een groot avontuur en ontdekken ze wat ze aan elkaar hebben. Maak muziek, dans en zing mee!

Lees meer

De spin die veel scheetjes laat 3+

Pfff... En even later weer... De scheetjesspin kan er niets aan doen! Hij is dol op chili con carne maar weet niet dat je daarvoor lucht in je buik krijgt. Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink snijden teder en toegankelijk een paar prachtige onderwerpen aan voor jong en oud.

Dit concert heeft al plaatsgevonden.