Kinderconcerten Ga je mee...zingen, springen en beleven?

terug

Kinderconcerten

De kinderconcerten van Het Gelders Orkest zijn altijd een feestje. Samen met je kinderen of kleinkinderen genieten van klassieke muziek én een mooie voorstelling. De fantasie wordt geprikkeld en er valt veel te lachten of... te griezelen. En, er is altijd een extra activiteit zoals de instrumententuin of schminken.

Instrumententuin

Dat is leuk! Een uur voordat het concert begint, kunnen de kinderen alvast op ontdekkingsreis door de instrumententuin… Alles bekijken, vasthouden en uitproberen! En vragen stellen aan de orkestleden natuurlijk! ‘Waar is dat klepje voor?’

Lejo LIVE 3+

4 februari-5 februari 2017

Een avontuurlijke, fantasierijke voorstelling van de bekende vingerpop uit Sesamstraat. Na het succes van ‘Lejo ontdekt het orkest’ beleeft Lejo in Lejo LIVE weer allerlei nieuwe avonturen. Ditmaal klimt Lejo op de bok en dirigeert het orkest. Benieuwd hoe dat klinkt?

Lees meer

Het grote griezelconcert 6+

29 oktober – 30 oktober 2016

Alle tovenaars, draken, ridders en heksen opgelet! Wie griezelt er mee met Het Gelders Orkest? Jullie beleven een avontuurlijke middag vol magische muziek en griezelige verrassingen. Het Gelders Orkest speelt muziek waarin volop wordt getoverd! 

Dit concert heeft al plaatsgevonden.