Uitverkocht - Zomeravond met Ellen ten Damme 1 september 2017 - 3 september 2017

terug naar overzicht concert delen

- Dit concert is uitverkocht -

‘Je veux de l’amour, verdomme!’

Geniet van Ellen ten Damme en Het Gelders Orkest met Franse chansons en Duitse klassiekers uit haar theatertour van 'Berlin tot Parijs'

Lekker languit in het groene gras of in het hart van buitenaards mooi industrieel erfgoed. De zomerconcerten van Het Gelders Orkest brengen je op de meest bijzondere plekken. En zangeres Ellen ten Damme reist mee! De veelzijdige artieste zingt, begeleid door Het Gelders Orkest, hartverscheurende Franse chansons en Duitse klassiekers over het leven, de dood, de mannen, de vrouwen en bovenal… de liefde! ‘Je veux de l’amour, verdomme!’ Ten Dammes schreeuwende behoefte wordt ingevuld door Jacques Brel, Serge Gainsbourg, Edith Piaf, Yves Montand,Marlene Dietrich en vele anderen. Maak je op voor een overdonderende cross-over, die je niet snel van je af zult kunnen schudden. Terwijl de zomer nog lang niet voorbij is, bezorgen Ellen ten Damme en Het Gelders Orkest je koude rillingen.

Radio Kootwijk – Theaterloodsfestival

Op vrijdag 1 september kun je je de hele dag onderdompelen in muziek, kunst en cultuur. Het Gelders Orkest en Het Theaterloodsfestival bieden dan namelijk een voordelig combinatieticket aan. Een dagprogramma en BBQ-diner op Het Theaterloodsfestival, met als afsluiter het concert met Ellen ten Damme in het voormalige zendgebouw.

Concertinformatie

Programma

  • Ellen ten Damme Franse chansons en Duitse klassiekers uit de theatertour van 'Berlin tot Parijs'

Met medewerking van

Het Gelders Orkest Orkest

Beeld en geluid

Play
Videofragment
ELLEN TEN DAMME ICH WEISS NICHT
Play
Videofragment
ich liebe wie du lügst

Dit vind je misschien ook leuk