HGO Brass in de Spiegeltent 25 augustus 2017

terug naar overzicht concert delen

Koperblazers in Park Sonsbeek

Met veel plezier speelt het koperensemble van Het Gelders Orkest op 25 augustus 2017 een afwisselend en fantasievol concert vol oude en nieuwe muziek in de beroemde Spiegeltent in Park Sonsbeek.

U ziet hen altijd broederlijk bij elkaar op het podium als er een concert wordt gegeven, de zeven koperblazers van Het Gelders Orkest. Met elkaar geven ze volheid en volume aan het symfonieorkest. En dat doen ze al jaren met veel plezier. Buiten de concertzaal zijn ze ook vaak samen te vinden in de rijke wereld van de kamermuziek. Deze zomer zoeken de koperblazers Tonnie Kievits, Bob Koertshuis en Jacq Sanders (trompet), Jilt Jansma en Christian Ansink (trombone), Dick Bolt (bas-trombone) en Arjan Stroop (tuba) elkaar opnieuw op en spelen zij tijdens het Sonsbeekfestival een speciaal verrassingsprogramma in De Spiegeltent.

Geniet van perfect samenspel en een uitgebalanceerde samenklank van HGO Brass in een prachtige setting op een unieke locatie.

Introdans geeft om 20.00 uur het voorprogramma met 4 dansen: het Debat (Ton Wiggers) en Ella, Takademe en Three (Robert Battle).

 

Dit vind je misschien ook leuk