Eric Corton en Het Gelders Orkest nemen je mee in het moment 17 juni 2017

terug naar overzicht concert delen

Eric Corton en Het Gelders Orkest nemen je mee in het moment

We zijn rusteloos. Rennend van afspraak naar afspraak slingeren we ontelbare appjes, tweets en selfies de wereld in. We staan constant ‘aan’, zijn vaker en langer online, maar lijken het vermogen de wereld om ons heen waar te nemen te verleren. Herkenbaar? 

Eric Corton en Het Gelders Orkest houden een spiegel voor en nemen je, d.m.v. bijzondere verhalen en prachtige muziek, mee in een moment van rust, ruimte en werkelijke ervaring. Samen offline: bijzondere verhalen en prachtige muziek.

Een moment van rust in een steeds snellere wereld

Corton en Het Gelders Orkest geloven dat muziek de wereld mooier maakt. Dat muziek al eeuwenlang de kracht heeft om mensen te verbinden en in vervoering te brengen. Daarom ontwikkelden ze samen deze bijzondere concertreeks. Zodat we door middel van muziek en verhalen even ontsnappen aan de snelheid van ons bestaan en samen momenten van rust en aandacht kunnen creëren. Nog nooit een symfonisch concert bijgewoond? Perfect. De concerten zijn voor iedereen die het aandurft even te ontsnappen aan de ratrace.

Lezers van De Gelderlander kopen voordelig kaarten

Klik hiernaast op de locatie Arnhem. Je wordt dan door gelinkt naar de website van Musis. Vergeet niet bij je aankoop de juiste kortingscode in te voeren. De kortingcode voor Musis is: LEZER5

Let op! De concerten met Eric Corton in Apeldoorn en Amsterdam zijn vanwege onvoorziene omstandigheden helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn inmiddels geïnformeerd. Zij krijgen het aankoopbedrag terug van de desbetreffende (concert)zaal. Voor meer informatie, neem contact op via (026) – 789 01 30.

Concertinformatie

Programma

  • Adams Short Ride in a Fast machine
  • Sibelius Lemminkäinen-suite - nr. 2 De Zwaan van Tuonela
  • Pärt Spiegel im Spiegel voor cello en piano
  • Mahler Symfonie nr. 5 - deel 4 Adagietto
  • Katchaturian Adagio uit Spartacus

Beeld en geluid

Play
Videofragment
Neem je moment Eric Corton en Het Gelders Orkest

Dit vind je misschien ook leuk