Amaro's symfonische keukengeheimen 13 mei 2017

terug naar overzicht concert delen

Een muzikaal, culinair eldorado

Ga mee op een fantasierijke reis langs muziek en lekker eten. Laat ál je zintuigen strelen en beleef een onvergetelijke avond. Amaro Creative Industries en Het Gelders Orkest nemen u mee in een spectaculaire live cookshow met muziek.

De grote zaal wordt omgetoverd tot een muzikaal, culinair eldorado. Topkok André Amaro, ambassadeur van het goede leven, en Het Gelders Orkest delen het podium voor een programma waarin de uitdrukking ‘Food for thought’ een geheel nieuwe betekenis krijgt.

Muzikale en culinaire hoogstandjes

Vanaf 19.30 uur kunnen bezoekers plaatsnemen aan lange tafels in de benedenzaal. Om 20.00 uur start het programma, waarbij André Amaro en zijn team hun culinaire creaties presenteren. Bezoekers genieten van een heerlijk 4-gangen diner. Het Gelders Orkest speelt wervelende muziekstukken die een link hebben met ‘eten’ of het verzamelen en verkrijgen van voedsel. Sander Teepen leidt het orkest. Muziek en culinaire hoogstandjes vloeien samen in een onvergetelijke avond. De verwachte eindtijd is 23.00 uur.

De toegangsprijs is inclusief 4-gangendiner en een kop koffie/thee tot besluit, exclusief drankjes en handlingskosten. Het menu wordt samengesteld door Amaro Creative Industries. Wijzigingen/aanpassingen/voorkeuren in het menu zijn helaas niet mogelijk. 

Een samenwerking van Amaro Creative Industries, Het Gelders Orkest en Concertgebouw De Vereeniging.

Concertinformatie

Beeld en geluid

Dit vind je misschien ook leuk