Bestelinfo

Bestel Informatie

Alle verkoopprijzen zijn inclusief btw en exclusief verzend- en/of servicekosten.

Voor het bestellen van concertkaarten en abonnementen geldt:
Voor series gelden altijd eenmalige servicekosten, waarbij het bedrag afhankelijk is van de gekozen zaal. Tot 1 juli worden geen servicekosten in rekening gebracht bij een seriebestelling. Abonnementen kunt u in Arnhem en Doetinchem betalen d.m.v het afgeven van een automatische incasso. In de overige concertzalen geldt dat zij u benaderen om de betaling te voldoen per Ideal of een factuur die u thuisgestuurd krijgt.

Voor het bestellen van onze producten geldt:
Bij een bestelling boven de € 35,00 brengen wij geen verzend- en administratiekosten in rekening. Onder de € 35,00 rekenen wij standaard een bedrag van € 2,50 aan verzend- en administratiekosten. U kunt uw bestelling betalen via een automatisch incasso. Bestellingen worden zoveel mogelijk binnen 2 werkdagen in behandeling genomen en binnen 5 werkdagen geleverd. Uw bestelling is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Mocht u ontevreden zijn over uw bestelling of de afhandeling hiervan, laat ons dit dan alstublieft weten via per mail (info@hetgeldersorkest.nl) of telefonisch (026 – 789 0130). Vergeet hierbij niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.