Amateurmusici Talentontwikkeling en coaching door onze eigen professionals

terug

Amateurprojecten van Het Gelders Orkest

Vanaf dit seizoen maken we de stap naar de jeugdmuzikanten. We trapten onze amateurprojecten daarom af met de Twentse Strijkersdag op 13 oktober in Enschede. Het was een succes!

Daarnaast zijn al jaar en dag de amateurprojecten een begrip in Het Gelders Orkest. Twee keer per jaar wordt een orkest gevormd om amateurmusici de kans te geven op hoog niveau samen te spelen. Daarbij worden ze gecoacht door musici van Het Gelders Orkest. Een leerzame ervaring! 

Het concept is altijd hetzelfde: in twee repetitiedagen wordt het programma ingestudeerd onder leiding van een musicus van Het Gelders Orkest. De derde dag staat het projectorkest in het voorprogramma van Het Gelders Orkest. 

We maken een onderscheid tussen twee orkesten. In het najaar speelt Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest het voorprogramma. Een orkest in een harmonie- of fanfarebezetting. In het voorjaar wordt een symfonieorkest gevormd onder de naam Het Groot Gelders Orkest. Klik voor meer informatie over een van de projecten op onderstaande banners.

 

Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest
30 november 2019

Klik hier voor info

Het Groot Gelders Orkest
18 april 2020

Klik hier voor info